BCNmp7: Cultura de Clubs. Dean Blunt + Headbirds

Música, Dance i electrònica

Time Out diu

Els interessants cicles BCNmp7 del CCCB, que fa temps que funcionen com un radar de tendències emergents o marginals dins de l’àmplia esfera de la música popular d’avantguarda –no és cap contradicció–, presenten aquesta setmana un dels seus cartells més atractius.

Sota el títol de Cultura de clubs –un concepte d’interpretació oberta, que es pot aplicar tant al techno com al jazz i tot al que hi queda entremig, i que s’ha volgut explicar en un il·lustratiu fanzín que es regalarà a l’entrada, amb opinions erudites de periodistes i músics com John Talabot o Miqui Puig–, el que proposa divendres el BCNmp7 és un doble concert amb músics que operen a la perifèria de la música de ball.

Potser no exactament en el cas del gironí Headbirds –a punt d’editar l’LP de debut amb El Segell del Primavera, amb tocs de house, dubstep i melodies refinades–, però sí en el de Dean Blunt, un músic anglès –abans a Hype Williams– que treballa amb una noció desenfocada i psicodèlica de materials com el dub, el house a molt baixes revolucions, el hip-hop i el pop dels 80. Experimental i mental, però també amb efectes reals sobre el cos.

Detalls

També t'agradarà