Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cicle de concerts LA JUGANERA a la Nau Bostik

  • Música
  1. Cicle de concerts LA JUGANERA
    Foto: Pau de la Calle
  2. Cicle de concerts LA JUGANERA
    Foto: Pau de la Calle
  3. Cicle de concerts LA JUGANERA
    Foto: Pau de la Calle
Publicitat

Time Out diu

El 9 i 23 de juliol, us esperen dos vespres de concerts ambientats en la música jamaicana i llatinoamericana per fer vibrar la riquesa cultural de la ciutat

Barcelona és una ciutat amb una barreja intensa i heterogènia de realitats culturals. Les celebrem? Aquest és l'objectiu d'enguany de la segona edició del Cicle de concerts LA JUGANERA. Es tracta d'un cicle que arrancarà aquest mes de juliol on la Nau Bostik serà escenari de concerts durant dos dissabtes del mes: el 9 i el 23 de juliol.
Des que s'ha convertit en racó cultural, la Nau Bostik ha estat protagonista d'esdeveniments comunitaris organitzats i dinamitzats per la comunitat d'entitats que formen part de l'antiga fàbrica d'adhesius i el Cicle de concerts LA JUGANERA n'és un exemple. Durant aquests dos dissabtes de juliol i en horari de 18 a 21 h podreu gaudir de manera exclusiva i amb entrada gratuïta de dos vespres de concerts que tindran lloc en un escenari que s'instal·larà a l'exterior i, alhora, assaborir una Moritz ben fresca. Gaudiu a l'aire lliure d'aquest espai arrelat plenament a l'art urbà i amb la cultura! El 9 de juliol la jornada estarà ambientada en la música jamaicana i els sons africans; la jornada del 23 de juliol posarà el focus en la música llatinoamericana. Dues cultures musicals molt arrelades a la ciutat i de les quals la Nau Bostik vol fer ressò. No us perdeu aquests dos vespres de música, tradició i cultura!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà