Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ciutat Flamenco 2022

  • Música
Ciutat Flamenco 2022
Foto: Ciutat Flamenco
Publicitat

Time Out diu

Del 20 al 29 de maig arriba la 29a edició de Ciutat Flamenco, dedicada al 'cante' i amb noms com La Moneta, Chicuelo, Los Aurora i Yolanda Cortés

El Ciutat Flamenco tornarà a tenyir d'art i 'duende' diversos espais de Barcelona. Serà del 20 al 29 de maig, amb una 29a edició dedicada al 'cante', ja que coincideix amb el centenari del Concurs de Cante Jondo, el primer que es va celebrar al món, que va tenir lloc a Granada el 1922.

Al cartell d'enguany, destaquen noms com La Moneta, Chicuelo, Los Aurora i la companyia Yolanda Cortés, així com la 'Suite de la Isla', una producció del festival amb L'Auditori i l'Esmuc que celebra la figura de Camarón en el 30è aniversari de la seva mort. També es farà el Congrés Internacional de Flamencologia i Pedagogia Flamenca, a la Casa SEAT, i, com a novetat d'enguany, es crea el I Concurs de Cante Ciutat Flamenco, la final del qual tindrà lloc el 22 de maig al Tablao de Carmen.

Els espais que acullen el Ciutat Flamenco 2022 són la Casa Seat, el Tablao Flamenco Cordobés, l'Escola José de la Vega, el Centre Artesà Tradicionàrius, Luz de Gas, L'Auditori i el Tablao de Carmen, seran l'escenari d'actuacions com 'Vivir' de Naike Ponce, Flamenco Interior, Mistó & Cía. José de la Vega Baile, 'Colmao' de Cía. Yolanda Cortés, 'La balsa de la medusa' de Los Aurora, 'Divino amor humano' de la Moneta, 'Caminos' de Chicuelo, 'Suite de la Isla' i Flamenkbeat. 

Programació:  

Naike Ponce 'Vivir': Divendres 20, 19:00 h, Casa Seat

Flamenco Interior: Dissabte 21, 12:00 h, Tablao Flamenco Cordobés

Mistó & Cía. José de la Vega: Dissabte 21, 20:00 h, Escola José de la Vega

Cía. Yolanda Cortés 'Colmao': Dimarts 24, 21:00 h, Centre Artesà Tradicionàrius

Los Aurora 'La balsa de la medusa': Dimecres 25, 21:00 h, Luz de Gas

La Moneta 'Divino amor humano': Dijous 26, 21:00 h, Luz de Gas

Chicuelo 'Caminos': Divendres 27, 21:00 h, Luz de Gas

Suite de la isla: Dissabte 28, 21:00 h, L’Auditori – Sala 2 Oriol Martorell

Flamenkbeat: Diumenge 29, 13:00 hores, Tablao de Carmen

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
ciutatflamenco.com/ca/
Adreça
Preu
0 - 40 €
Publicitat
També t'agradarà