1. Clarence Bekker Band, Jamboree
    Foto: Mas i MasClarence Bekker Band
  2. Clarence Bekker Band
    Foto: Mas i MasClarence Bekker Band
  • Música, Funk, soul i disco

Clarence Bekker Band

Els dijous de març al Jamboree són sinònim de funk, soul i disco! La banda barcelonina de covers i temes propis us hi espera per alegrar-vos tot un mes

Publicitat

Time Out diu

Els que els heu vist abans sabeu de què estem parlant quan diem que anar a un concert de la Clarence Bekker Band és deixar que el ritme s'apoderi dels vostres cossos. El cantant té aquella virtut, tan desitjada per qualsevol artista, de fer que el públic connecti amb ell, la banda i la resta d'assistents. En un concert de la Clarence Bekker Band, el públic entra sol, amb amics o parella, i se'n va amb una gran família musical. És el do d'aquesta banda: crear dinàmiques, gestos de complicitat i bon rotllo entre el públic perquè el que sembla un simple concert acabi convertint-se en una gran festa.

Amb Francisco Guisado "Rubio" a la guitarra, Charlie Cuevas al baix i Carlos López a la bateria, la formació de soul, funk i pop s'ha consolidat com una de les propostes més 'top' d'aquests estils a casa nostra. Bekker, que ja fa anys que irradia felicitat i talent amb la seva veu magnètica, ha voltat per escenaris de tot el món i ha gravat un disc, 'Changes', que capta tota la seva essència a través de 12 cançons.

Ara s'instal·la al Jamboree, casa seva, durant tots els dijous de març a les 19 h i a les 21 h perquè pugueu gaudir dels seus directes. Aconseguiu-ne les entrades!

Detalls

Adreça
Publicitat

Un email que realment t'encantarà

Loading animation
Aquest mail ja està registrat. Prova'n un altre!

Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques de privacitat, així com que t'enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.

🙌
Genial, ja t'has subscrit!

Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!

També t'agradarà
També t'agradarà