Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Concert benèfic Free Afghan Women Activist

  • Música
DJ Owey
Foto: CaníbalDJ Owey
Publicitat

Time Out diu

El moviment Afghan Women on the Run i l'ONG 'Un gest de calor' organitzen un concert solidari el 30 d'abril a la Sala Sidecar

El moviment Afghan Women on the Run i l'ONG 'Un gest de calor' organitzen un concert solidari per a les dones i les famílies afganeses. L'esdeveniment benèfic se celebrarà a la Sala Sidecar de Barcelona el dia 30 d'abril de les 18 a les 23 h.

Al concert podreu gaudir de les actuacions de Suzanna Abellán, de MaBreeZee, de Ms. Öbama i de Marga Mbande. També hi participaran la Dj Owey i el Dj Missuri, que entretindran al públic a l'inici i al final de les actuacions.

L'esdeveniment està organitzat per voluntaris i té un preu de 10 euros. Les entrades es poden aconseguir a la pàgina web de la Sala Sidecar o a la taquilla el mateix dia. L'ONG 'Gest de calor' s'encarregarà fer arribar els diners recaptats a les famílies afganes.

Afghan Women on the Run és una xarxa per ajudar el poble afganès i, especialment, les dones. Va ser creada per un grup de dones i ha estat impulsada a través de les xarxes socials i Whatsapp.

Escrit per
Ainhoa Echeverría

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
sidecar.es/
Adreça
Preu
10 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà