Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Concerts i festes imprescindibles del Razzmatazz

Concerts i festes imprescindibles del Razzmatazz

Si voleu gaudir de la música a Barcelona, aquí teniu l'agenda amb les principals cites que proposa la sala del carrer Almogàvers

Per Time Out en col·laboració amb Razzmatazz |
Advertising

Si t'apassiona la música, si consideres que el millor pla per passar la nit és un bon concert, i si la teva idea d’un cap de setmana ben aprofitat és ballar fins a la matinada en bona companyia, no cal que busquis més: Razzmatazz és el lloc on trobaràs tots els DJs, totes les bandes en directe i totes les novetats que et demanen la teva curiositat i la teva fam de ritme i melodia. Fundat a finals de l'any 2000, prenent el relleu de la mítica sala Zeleste al carrer Almogàvers, Razzmatazz és en l'actualitat un espai adaptat a tots els registres musicals i a tots els aforaments gràcies a la seva doble via de programació –els concerts a la nit i les vetllades de ball els caps de setmana en el marc de Razz Club– i la seva divisió en cinc sales. Per aquí han passat –i seguiran passant– els principals noms de la música d'ahir i demà, començant per avui mateix: aquesta és l'agenda dels millors concerts i sessions que podràs gaudir a Razzmatazz aquest mes.

Clubs

Razz Clubs: Paranoid London + DJhonston

icon-location-pin Razzmatazz, El Parc i la Llacuna del Poblenou
icon-calendar

L'activitat del duo Paranoid London va començar a cridar l'atenció al voltant de l'any 2014, quan van publicar el seu primer disc, un audaç tractat d'electrònica de ball de tints foscos i rabiosos en la qual s'apreciaven influències tant del synth-pop britànic de finals dels 70 com de manifestacions ballables posteriors com l'acid house i el hardcore. Aquells primers temes de Paranoid London van agradar a un públic respectuós amb la història, i durant aquest temps han seguit mostrant la seva força en EPs i en directes que són grans explosions d'energia. En el seu directe a Razz, a més, hi haurà novetat, perquè presentaran el material del seu segon àlbum, PL (2019), que s'acaba de publicar.

Clubs

Razz Clubs: Leon Vynehall + Mor Elian + Baldo

icon-location-pin Razzmatazz, El Parc i la Llacuna del Poblenou
icon-calendar

Al llarg de l'última dècada, Leon Vynehall ha anat alçant-se poc a poc al cim del house internacional gràcies a un tipus de so elegant, orgànic i a mig camí entre les essències clàssiques i les tendències més interessants de la nova música de ball experimental. Des de 2012, que va ser quan va començar a cridar l'atenció per la seva personal visió del deep house, no ha deixat de fer música elegant i d'actuar en clubs amb un concepte de sessió viatgera i expansiva. Ara tindrem l'oportunitat de viatjar amb ell a partir del seu nou concepte de DJ-set elaborat després de la publicació del seu tercer disc, Nothing is Still.

Advertising
Clubs

Journeys: James Murphy (5 Hour DJ Set)

icon-location-pin Razzmatazz, El Parc i la Llacuna del Poblenou
icon-calendar

El líder de LCD Sound System, com gairebé tothom sap, és un àvid col·leccionista de discos que punxa ocasionalment i que, sempre que ho fa, imparteix una rotunda lliçó d'història sobre la música ballable des dels 70 fins a l'actualitat. Quan Murphy se situa després dels plats –en solitari o juntament amb els seus amics 2manydjs en el projecte Despacio–, la seva proposta s'inspira en l'escena disco de Nova York dels orígens: bon equip de so, els discos sonant pràcticament sencers i la qualitat per sobre de tot. En aquesta ocasió, com és habitual en les sessions Journeys, Murphy oferirà una sessió de cinc hores en què passarà de la disco music al soul, l'electro al house, i del techno al que ell li vingui de gust. El que hi ha a la maleta és or.

Advertising