Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Concerts i festes imprescindibles del Razzmatazz

Concerts i festes imprescindibles del Razzmatazz

Si voleu gaudir de la música a Barcelona, aquí teniu l'agenda amb les principals cites que proposa la sala del carrer Almogàvers
Per Time Out en col·laboració amb Razzmatazz |
Advertising

Si t'apassiona la música, si consideres que el millor pla per passar la nit és un bon concert, i si la teva idea d’un cap de setmana ben aprofitat és ballar fins a la matinada en bona companyia, no cal que busquis més: Razzmatazz és el lloc on trobaràs tots els DJs, totes les bandes en directe i totes les novetats que et demanen la teva curiositat i la teva fam de ritme i melodia. Fundat a finals de l'any 2000, prenent el relleu de la mítica sala Zeleste al carrer Almogàvers, Razzmatazz és en l'actualitat un espai adaptat a tots els registres musicals i a tots els aforaments gràcies a la seva doble via de programació –els concerts a la nit i les vetllades de ball els caps de setmana en el marc de Razz Club– i la seva divisió en cinc sales. Per aquí han passat –i seguiran passant– els principals noms de la música d'ahir i demà, començant per avui mateix: aquesta és l'agenda dels millors concerts i sessions que podràs gaudir a Razzmatazz aquest mes.

Clubs, House, disco i techno

Ionnalee - Iamamiwhoami + Tungorna + Amable + Legoteque

icon-location-pin Razzmatazz, El Parc i la Llacuna del Poblenou
icon-calendar

L'artista sueca Ionnalee és una de les ments creadores més ambicioses de l'univers pop. No diem compositora ni productora perquè la seva visió global del procés artístic va més enllà de la música: com IAMAMIWHATAMI va connectar de manera estreta la creació audiovisual, el disseny de moda i les tècniques del màrqueting viral a un tipus de cançons que ens recorden a les de altres autores nòrdiques d'avantguarda, com Björk, Robyn o Lykke Li. En el pas de la seva gira mundial per Barcelona presentarà el material de "Everyone Afraid to be Forgotten", un àlbum de pop de ball acompanyat d'un film d'art i assaig.

Clubs

HVOB + Orphidal

icon-location-pin Razzmatazz, El Parc i la Llacuna del Poblenou
icon-calendar

La música del duo austríac HVOB –l’acrònim s'ha de llegir, per a qui en tingui curiositat, com Her Voice Over Boys– està en aquest territori intermedi entre el pop fantasmagòric i el techno a poca velocitat, una barreja suggestiva a la qual Anna Müller i Paul Wallner també n’afegeixen un delicat acompanyament visual i connexions amb les arts plàstiques. Electrònica amb inclinació avantguardista, per tant, que no vol perdre de vista ni les emocions palpitants ni l'energia d'un club nocturn.

Advertising
Clubs, House, disco i techno

Fews + Amable + Legoteque

icon-calendar

Fews és una d'aquestes bandes que fan que els amants de les guitarres elèctriques afilades mai perdin la fe en el poder de comunicació i de generació d'estats catàrtics que té el rock. Escoltant qualsevol dels seus dos discos publicats un tindria la impressió que no són un quartet amb base a Mälmo, Suècia, sinó una banda anglesa nascuda en una ciutat industrial i fosca que recull el testimoni de bandes mítiques del passat com Joy Division. Es van donar a conèixer com a teloners de Pixies, i ara que tenen entre mans "Into Red", el seu segon àlbum, poden presentar-se sense por com la nova banda forta de l'indie-rock de tints foscos.

More to explore

Advertising