Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Concerts i festes imprescindibles del Razzmatazz

Concerts i festes imprescindibles del Razzmatazz

Si voleu gaudir de la música a Barcelona, aquí teniu l'agenda amb les principals cites que proposa la sala del carrer Almogàvers

Per Time Out en col·laboració amb Razzmatazz |
Advertising

Si t'apassiona la música, si consideres que el millor pla per passar la nit és un bon concert, i si la teva idea d’un cap de setmana ben aprofitat és ballar fins a la matinada en bona companyia, no cal que busquis més: Razzmatazz és el lloc on trobaràs tots els DJs, totes les bandes en directe i totes les novetats que et demanen la teva curiositat i la teva fam de ritme i melodia. Fundat a finals de l'any 2000, prenent el relleu de la mítica sala Zeleste al carrer Almogàvers, Razzmatazz és en l'actualitat un espai adaptat a tots els registres musicals i a tots els aforaments gràcies a la seva doble via de programació –els concerts a la nit i les vetllades de ball els caps de setmana en el marc de Razz Club– i la seva divisió en cinc sales. Per aquí han passat –i seguiran passant– els principals noms de la música d'ahir i demà, començant per avui mateix: aquesta és l'agenda dels millors concerts i sessions que podràs gaudir a Razzmatazz aquest mes.

Clubs

Freddy Moreira + DJ Kanti + Will Blake + DJ2D2

icon-calendar

Tot i que és holandès, el so (i el nom) de Freddy Moreira no remet al clima fred del nord d’Europa, sinó a la calidesa dels tròpics. Aquest DJ eclèctic i amb un estil completament personal s’ha fet un nom en l’escena de ball continental trobant la connexió entre els ritmes house flexibles que es practiquen a Holanda amb elements de diferents músiques locals del Carib, Àfrica i el sud d’Amèrica. Amb un ritme frenètic, Moreira inserta samba, tribal, cúmbia, bachata, reggaetón, hip hop, kwaito, lambada i tot el que puguis imaginar en la que és, possiblement, la millor celebració actual de l’esperit de la World Music 2.0, allà on les músiques locals s’integren en la globalització del ball electrònic.

Clubs

Vitalic: Dima + DJohnston

icon-calendar

Pascal Arbez és un dels productors inevitables de la segona explosió de la música de ball francesa, la que va esclatar a principis del segle amb artistes com Oxia o SebastiAn. Però abans de publicar singles imparables com La Rock 01 y triomfar amb el seu àlies Vitalic, Arbez es feia dir DIMA, i era un excel·lent productor de house implacable amb ràfegues àcides. Aquest projecte paral·lel, que havia estat amagat a un calaix durant molt de temps, és el que ara recupera l’artista per revitalitzar la seva música en directe. Si en acabar no et sents les cames, és que haurà fet amb tú el que ha volgut.

More to explore

Advertising