Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Concerts i festes imprescindibles del Razzmatazz

Concerts i festes imprescindibles del Razzmatazz

Si voleu gaudir de la música a Barcelona, aquí teniu l'agenda amb les principals cites que proposa la sala del carrer Almogàvers

Per Time Out en col·laboració amb Razzmatazz |
Advertising
Sala Razzmatazz
Razzmatazz

Si t'apassiona la música, si consideres que el millor pla per passar la nit és un bon concert, i si la teva idea d’un cap de setmana ben aprofitat és ballar fins a la matinada en bona companyia, no cal que busquis més: Razzmatazz és el lloc on trobaràs tots els DJs, totes les bandes en directe i totes les novetats que et demanen la teva curiositat i la teva fam de ritme i melodia. Fundat a finals de l'any 2000, prenent el relleu de la mítica sala Zeleste al carrer Almogàvers, Razzmatazz és en l'actualitat un espai adaptat a tots els registres musicals i a tots els aforaments gràcies a la seva doble via de programació –els concerts a la nit i les vetllades de ball els caps de setmana en el marc de Razz Club– i la seva divisió en cinc sales. Per aquí han passat –i seguiran passant– els principals noms de la música d'ahir i demà, començant per avui mateix: aquesta és l'agenda dels millors concerts i sessions que podràs gaudir a Razzmatazz aquest mes.

Clubs

Razz Clubs: Jeremy Underground + Baldo

icon-location-pin Razzmatazz, El Parc i la Llacuna del Poblenou
icon-calendar

Si diem Jeremy Underground ens estem referint a un sinònim absolut de house i disco segons els cànons de la vella escola. Aquest DJ francès –el seu nom real és Jérémy Fichon– és un apassionat col·leccionista de joies amagades de la música dels 70 i els 80, la seva col·lecció particular desborda de vells maxis de l'era disc i del so Filadèlfia, de funk galàctic i de sons electrònics de discoteca de l'underground dels 80, i té un apartat final dedicat al house de Chicago i a la que és la seva principal obsessió, el so profund que es va començar a fer a Nova Jersey i Nova York a finals dels 80. A partir d' aquest material valuós i el seva bona mà com a DJ, cada sessió de Jeremy Underground és un viatge al passat de la música negra de ball que se salda amb suor i felicitat.

Clubs

Razz Clubs: Horse Meat Disco + Buenavista

icon-location-pin Razzmatazz, El Parc i la Llacuna del Poblenou
icon-calendar

Horse Meat Disco és un col·lectiu londinenc dedicat al house, la música disco i els sons de discoteca primitius que porta exercint des de fa més d'una dècada una doble tasca de gran importància: descobrir joies oblidades del passat, i posar-les de nou en context al present. És un col·lectiu ampli i mòbil –un total de quatre membres que es reparteixen sessions a tot el teixit de clubs europeu–, i sempre amb una missió: presentar sons de club excitants, sorprendre el públic exigent i armar festes com les d'abans, en les que la música sona poderosa, passional i vibrant.

Advertising
Clubs

Razz Clubs: 808 State + Absolute + DJohnston

icon-location-pin Razzmatazz, El Parc i la Llacuna del Poblenou
icon-calendar

808 State és una institució inqüestionable de la música electrònica de ball, segurament el primer grup anglès que va començar a explorar, a finals dels 80, aquells sons nous que venien dels Estats Units i que responien a noms com acid house o techno. Liderat encara per Graham Massey, el projecte 808 State segueix actiu després de més de 30 anys d'activitat i està a punt de presentar un nou àlbum que es podrà escoltar en el seu directe a la sala 2 de Razzmatazz, i que té com a base les línies de baix cruixents de l'acid house. Un so primitiu posat al dia de la mà d'uns mestres inqüestionables de l'estil. Un mite que es fa carn i llum a Barcelona.

Boys Noize
© Shane McCauley
Música

Razz Clubs: Boys Noize + Third Son + Buenavista

icon-location-pin Razzmatazz, El Parc i la Llacuna del Poblenou
icon-calendar

Boys Noize és el projecte personal d'Alex Ridha, un productor alemany que, a mitjans de la primera dècada d'aquest segle, es va instal·lar al cor d'una escena, la de l'electrohouse, que barrejava amb habilitat elements del pop dels 80, la cultura rave i els nous sons digitals que donarien pas a l'explosió mainstream de la música electrònica de ball en forma d’EDM. Estem parlant d'un artesà del hit capaç de treure un so espectacular, i el seu estil actual és una barreja de rave, trance, house i eurobeat que posa en contacte la nostàlgia dels 90 i els últims corrents de producció digital. El que hagi preparat per a la seva sessió a The Loft serà, amb tota seguretat, espectacular.

Advertising