Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'La dama de piques' al Gran Teatre del Liceu

 • Música, Clàssica i òpera
 • Crítica de Time Out
 1. 'La dama de piques'
  Foto: Arnau Bofill
 2. 'La dama de piques'
  Foto: Arnau Bofill
 3. 'La dama de piques'
  Foto: Arnau Bofill
 4. 'La dama de piques'
  Foto: Arnau Bofill
Publicitat

Time Out diu

El temple de l'òpera celebra el seu 175è aniversari amb aquesta obra de Txaikovski i amb una promoció especial de dues entrades a 175 euros. Aprofiteu-ho!

El temple de l'òpera de Les Rambles serà escenari d'un dels títols operístics més destacats de Txaikovski com és 'La dama de piques', de tres actes i basat en un conte de Puixkin amb llibret de Modest, el germà del compositor.
Es tracta d'un muntatge del mateix Liceu, amb direcció d'escena de Gilbert Deflo, que ens farà viatjar a la luxosa (però decadent) Rússia tsarista de la mà d'una trama on la sort, l'amor i l'obsessió posaran emoció a aquesta tragèdia. La música de Txaikovski que dona vida a aquesta història és considerada com l'última obra mestra del compositor rus. Unes composicions que guiaran a Hermann, l'heroi romàntic i personatge principal, a jugar-s'ho tot. Fins i tot l'amor! Li donen vida dos intèrprets d’alta categoria: l’àzeri Yusif Eyvazov i el georgià Oniani. I també el personatge de la Lisa, que requereix una soprano dramàtica amb molta experiència, queda en mans de dues intèrprets com són la puixant soprano armènia Lianna Haroutounian 
i la soprano rusa Irina Churilova, cantant habitual del Teatre Mariïnsky de Sant Petersburg.
Per celebrar l'arribada d'aquest clàssic coincident amb els seus 175 anys de trajectòria, el Liceu ha posat a la vostra disposició una promoció única en què podreu comprar dues entrades a 175 euros. Per aconseguir-la només heu de fer servir el codi DAMA22WEB en el moment de la compra; està disponible per a totes les funcions de l'òpera i per a les zones 2 a 5 del Teatre.
Penseu que és l'oportunitat perfecta per mudar-vos i gaudir del Liceu? Consulteu tota la informació a la pàgina web.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà