Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Concerts per gaudir del Dia de la Música a Barcelona
Barcelona gratis
© Christian Bertrand

Concerts per gaudir del Dia de la Música a Barcelona

Celebra el 21 de juny amb concerts gratis i de pagament, escampats per tota la ciutat i per a tots els gustos

Per Borja Duñó
Advertising

La Festa de la Música, una iniciativa francesa amb vocació europeista, se celebra el 21 de juny, coincidint amb el solstici d'estiu, i vol omplir els carrers de concerts gratuïts i de pagament, a l'aire lliure i també en sales per posar la música en directe a l'abast de tothom. Aquí teniu la nostra selecció de propostes per celebrar el Dia de la Música a Barcelona amb una oferta ben variada i ben repartida per tota la ciutat: en teniu per triar i remenar.

NO T'HO PERDIS: Els grans festivals de música de l'estiu a Barcelona i Catalunya.

En vols més?

Els concerts de la setmana

Música Dance i electrònica

Barcelona és parada obligada de bona part de les gires europees dels artistes internacionals, ja siguin d'estadis com de sales de concerts. Si això li afegim una activa escena local, fa que les opcions per sentir música en directe a la ciutat siguin nombroses i diverses. Aquesta és la nostra selecció per als pròxims dies.

Primavera Sound 2017
© Maria Dias

Els concerts de la temporada

Música Espais musicals

N'hi haurà molts més, però us seleccionem alguns dels concerts més destacats que tindran lloc a Barcelona en els propers mesos, les grans cites de la música en viu a la ciutat, que, de moment, continua sent parada d'algunes de les grans gires mundials.

Advertising
Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising