El millor del Sónar 2016

La guia més completa amb tot el que necessites saber per gaudir de valent del festival de música avançada

Sónar 2016
© Maria DiasSónar 2016

Ja van vint-i-tres edicions del Sónar, i el festival continua fidel a la seva filosofia de fer-nos ballar amb els artistes més ambiciosos de l'electrònica mundial. Orientar-se entre tanta oferta sempre resulta una mica complicat. Per això, us posem el fil l'agulla del vostre festiva ideal, amb una selecció dels noms imprescindibles però també amb especial atenció a les joies ocultes que no podeu deixar escapar. Feliç Sónar 2016!

Les cròniques del Sónar 2016
Música

Les cròniques del Sónar 2016

La redacció de Time Out Barcelona va d'escenari en escenari a la recerca dels espectacles imprescindibles. Us en parlem!

El top 11 del Sónar 2016
Música

El top 11 del Sónar 2016

Les grans estrelles de la música electrònica intentaran que tornem a casa amb els peus baldats i els malucs desencaixats

Sónar 2016: el top 5 del dijous 16
Música

Sónar 2016: el top 5 del dijous 16

La nostra tria per a la primera jornada del festival de música avançada

Sónar 2016: el top 10 de divendres 17
Música

Sónar 2016: el top 10 de divendres 17

Anohni, James Blake o Jean-Michel Jarre són els clars cap de cartell de la jornada de divendres del Sónar, però també hi trobareu altres sorpreses

Sónar 2016: el top 10 de dissabte 18
Música

Sónar 2016: el top 10 de dissabte 18

New Order, FatboySlim, Santigold, aquesta és la nostra selecció dels imprescindibles de dissabte

El Sónar 2016 en streaming!
Notícies

El Sónar 2016 en streaming!

Voleu veure els concerts del Sónar des del sofà de casa? Aquest any ho podreu fer i, a més, al mateix temps que la gent que ho està vivint en directe al festival. A través d'aquesta mateixa pàgina podreu veure més de 35 actuacions, completes i sense publicitat, tant de l'edició de dia com de la de nit. Entre els concerts que s'ofereixen en 'streaming' podreu veure The Black Madonna, el Guincho, James Blake, New Order i Fatboy Slim, així com algunes de les xerrades i conferències més rellevants en el marc del Sónar+D, el Congrés Internacional sobre Tecnologia i Creativitat que se celebra paral·lelament a la programació musical. En la pàgina web del Sónar trobareu tots els concerts i les conferències que es retransmetran en col·laboració amb Culturebox.  

També et pot agradar