Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Els Catarres
  Toni Llobet Nogues
 2. estereofonics 2015
 3. Locos del Oeste
  Andreu Revilla Queralto

Estereofònics 2015

Time Out Barcelona en col·laboració amb Comunicació Platja d'Aro

Publicitat

Platja d’Aro aposta per la música estival i ho fa agrupant tots els festivals, actuacions i espectacles musicals que se celebren a l’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró sota una única marca: Estereofònics. El resultat és un total de 57 concerts durant quatre mesos perquè gaudiu de la música en família. Des del jazz a la música de cambra, passant pel surf o el rock, les actuacions són majoritàriament gratuïtes, a l’aire lliure, i abasten múltiples gèneres. A Platja d’Aro, l’Estereofònics reunirà les Nits de Jazz (del 10 de juliol al 28 d’agost), les sardanes i havaneres (de l’11 de juliol a l’11 de setembre) la Festa Major (del 13 al 16 d’agost) el festival Desemboca (del 20 al 23 d’agost), el Concert de la Diada Nacional (11 de setembre) i el FestiSurf Costa Brava (11 i 12 de setembre). Però també inclou el Festival Internacional de Música de S’Agaró (del 18 de juliol a l’11 d’octubre), el Festival de Guitarra de Girona (del 25 de juliol al 14 d’agost) i la Festa Major de Castell d’Aro (del 8 al 13 de setembre).

JAZZ I CLÀSSICA
El Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro (nitsdejazz.com) comptarà amb un bon cartell de músics estatals i internacionals com Anthus, la nova veu masculina del jazz mediterrani, o la Paris-Barcelona Jass Band, entre d’altres. Al Festival Internacional de Música de S’Agaro (associaciopaucasals.cat) hi podreu veure l’Orquestra de Cambra de París, que tocaran obres de grans compositors al cinema, o el duet de flauta i arpa de Giuseppe Nova & Marta Facchera, entre molts altres artistes de renom.

POP I ROCK
Dins de la Festa Major de Platja d’Aro (platjadaro.com), destaquen les actuacions de Gertrudis, a ritme de rumba catalana, o la de Joan Colomo & La Radiofórmula, amb la seva divertida proposta de destrucció de hits populars en format de trio de guitarra, teclats i bateria. Pels més petits teniu l’espectacle Reggae de la mà dels The Penguins. El Festival Desemboca (www.desemboca.com) ve ple de rock’n’roll, garatge, rhythm’n’blues, soul, surf i blues, amb un cartell amb formacions capdavanteres en els seus gèneres com Futuro Terror, Gang Wolf Lightnin, The Youth i The Slingshots. Tampoc no us podeu perdre les actuacions d’Hotel Cochambre, Els Catarres i l’Orquestra Di-Versiones a la Festa Major de Castell d’Aro (www.casinocastellarenc.org). El FestiSurf Costa Brava (www.festisurfcostabrava.com) tanca aquest cicle musical. Hi veureu bandes potents dins d’aquest gènere californià com A-Phonics, 13th Magic Skull, Los Mambo Jambo i The Dragtones. Que no pari la música!

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat