Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Estereofònics 2015
Els Catarres1/3
Toni Llobet Nogues
estereofonics 20152/3
Locos del Oeste3/3
Andreu Revilla Queralto

Estereofònics 2015

Time Out Barcelona en col·laboració amb Comunicació Platja d'Aro

Advertising

Platja d’Aro aposta per la música estival i ho fa agrupant tots els festivals, actuacions i espectacles musicals que se celebren a l’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró sota una única marca: Estereofònics. El resultat és un total de 57 concerts durant quatre mesos perquè gaudiu de la música en família. Des del jazz a la música de cambra, passant pel surf o el rock, les actuacions són majoritàriament gratuïtes, a l’aire lliure, i abasten múltiples gèneres. A Platja d’Aro, l’Estereofònics reunirà les Nits de Jazz (del 10 de juliol al 28 d’agost), les sardanes i havaneres (de l’11 de juliol a l’11 de setembre) la Festa Major (del 13 al 16 d’agost) el festival Desemboca (del 20 al 23 d’agost), el Concert de la Diada Nacional (11 de setembre) i el FestiSurf Costa Brava (11 i 12 de setembre). Però també inclou el Festival Internacional de Música de S’Agaró (del 18 de juliol a l’11 d’octubre), el Festival de Guitarra de Girona (del 25 de juliol al 14 d’agost) i la Festa Major de Castell d’Aro (del 8 al 13 de setembre).

JAZZ I CLÀSSICA
El Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro (nitsdejazz.com) comptarà amb un bon cartell de músics estatals i internacionals com Anthus, la nova veu masculina del jazz mediterrani, o la Paris-Barcelona Jass Band, entre d’altres. Al Festival Internacional de Música de S’Agaro (associaciopaucasals.cat) hi podreu veure l’Orquestra de Cambra de París, que tocaran obres de grans compositors al cinema, o el duet de flauta i arpa de Giuseppe Nova & Marta Facchera, entre molts altres artistes de renom.

POP I ROCK
Dins de la Festa Major de Platja d’Aro (platjadaro.com), destaquen les actuacions de Gertrudis, a ritme de rumba catalana, o la de Joan Colomo & La Radiofórmula, amb la seva divertida proposta de destrucció de hits populars en format de trio de guitarra, teclats i bateria. Pels més petits teniu l’espectacle Reggae de la mà dels The Penguins. El Festival Desemboca (www.desemboca.com) ve ple de rock’n’roll, garatge, rhythm’n’blues, soul, surf i blues, amb un cartell amb formacions capdavanteres en els seus gèneres com Futuro Terror, Gang Wolf Lightnin, The Youth i The Slingshots. Tampoc no us podeu perdre les actuacions d’Hotel Cochambre, Els Catarres i l’Orquestra Di-Versiones a la Festa Major de Castell d’Aro (www.casinocastellarenc.org). El FestiSurf Costa Brava (www.festisurfcostabrava.com) tanca aquest cicle musical. Hi veureu bandes potents dins d’aquest gènere californià com A-Phonics, 13th Magic Skull, Los Mambo Jambo i The Dragtones. Que no pari la música!

 

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising