Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festa Major de Poblenou: The Capaces + Ratpenat + El Mono Azul

  • Música
  1. The Capaces
    ANTONIO PEREZThe Capaces
  2. Ratpenat
    Foto: ASHAI - LLUIS GALI LARA -Ratpenat
  3. Mono Azul
    Foto: Mono Azul Mono Azul
Publicitat

Time Out diu

La festa major de Poblenou sempre té un espai reservat al punk a la cruïlla de Pallars amb Roc Boronat, on hi hagués la mítica sala Garatge Club, pionera de la introducció del gènere a Espanya. Per a l'alegria dels fans del gènere, i certa desesperació dels veïns, aquest any el cartell és de luxe (i la tralla de la festa major dura de les nou del vespre fins a les dues de la nit). Un trio d'asos que és com una bufetada a la cara: The Capaces, una banda de punk'n'roll de Barcelona. Aquesta veterana formació, liderada per la carismática Martillo, té set discos a l'esquena i un so hereu de les piconadores punk de l'escena nordamericana, com Zeke o Poison Idea. En directe us deixaran plans com un paper de fumar, a base de ritmes de montanya russa, riffs acrobàtics i crits selvàtics. 

També contundents són Ratpenat, una banda a mig camí entre el punk d'escola '77 i el rock dur vuitanter, amb temes plens de melodia enganxosa i lletres humorístiques, com "Barcelona ha mort", amb un videoclip on veiem a un Cobi jonki cercant droga entre les escombraries (Morfi Grei de la Banda Trapera els ha donat la seva benedicció, cantant amb ells aquest himne). Com diuen ells, entre el glam i el clavegueram. 

I tanca la nit El Mono Azul, una banda de punk rock de Cornellà de Llobregat formada a l’any 2015: una aposta musical basada en talls enèrgics del rock transgressiu, i amb unes lletres poètiques envoltades de guitarres contundents i un ritme tant frenètic com metòdic, donant essència a un so particular i addictiu. Apte per a fans d'Extremoduro, Boikot i partidaris d'escriure "k" enlloc de "c". 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
21 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà