Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival Barcelona Obertura: Clàudia Baulies a CASA SEAT

  • Música, Clàssica i òpera
CASA SEAT
Foto: CASA SEAT
Publicitat

Time Out diu

Dissabte 26 de març teniu una cita amb ‘L’Aigua Trobada’ de Clàudia Baulies: un recital de música clàssica contemporània

Una edició més, CASA SEAT serà una de les seus del festival de música clàssica Barcelona Obertura Spring Festival i això vol dir que per les seves parets ressonaran i podrem gaudir de melodies que ens delectin.
El festival és una iniciativa dels tres grans auditoris d’aquest gènere a la nostra ciutat, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori, i en la segona sessió del seu cicle Obertura City + CASA SEAT acollirà el recital ‘L’Aigua Trobada’ de Clàudia Baulies.
Serà el dissabte 26 de març amb Ariadna Rodríguez (violí), Esther Gutiérrez (violí), Nina Sunyer (viola), Adrià Cano (violoncel) i Daniel Ariño (piano): una formació de cinc intèrprets que ens emocionarà amb peces per quartets de corda, per sols de violí i per a violí, violoncel i piano.
Feu-vos amb les vostres entrades gratuites per gaudir de la música clàssica i del Barcelona Obertura Spring Festival a CASA SEAT.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà