Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival·B 2023

 • Música
 1. Cariño
  Foto: Let's Festival Cariño
 2. Los Planetas
  Los PlanetasLos Planetas
 3. Albany
  Foto: Festival·BAlbany
 4. Rojuu
  Foto: Festival·BRojuu
 5. Carolina Durante
  © Mariano RegidorCarolina Durante
 6. Leïti
  Foto: Festival·BLeïti
 7. Parkineos
  Foto: Festival·BParkineos
Publicitat

Time Out diu

Los Planetas, Alizzz, Carolina Durante, Albany, Cariño, Rojuu i molts altres ompliran el Parc del Fòrum en la novena edició del Festival·B

El Festival·B es consolida al Parc del Fòrum en una novena edició que també és la més ambiciosa que ha celebrat fins ara. Seran dos dies, el 29 i 30 de setembre, amb una programació que combina pop i rock amb les noves tendències de la música urbana, reunint una vintena llarga d'artistes que conformen el bo i millor del panorama de la música independent estatal.  

Cartell del Festival·B 2023

Sou més de guitarres o dels ritmes sincopats amb versos rapejats? Si us van més les sis cordes i els pedals de distorsió, agraireu que els grups de pop i rock estiguin més o menys agrupats en un dia, el divendres 29. És el dia en què Los Planetas exerceixen de caps de cartell veterans, com a padrins de la música indie a Espanya. Però també hi són Alizzz, Carolina Durante, Cariño, Israel Fernández y Diego del Morao (una mica de flamenc), La Plazuela (un flamenc més funk i electrònic), Mujeres, Depresión Sonora i Irenegarry.

En canvi, el dissabte 30 de setembre, assaltaran els escenaris del Fòrum alguns dels artistes més potents de la nova escena urbana a Catalunya i l'Estat. És el cas de Yung Beef (el membre més famós dels pioners del trap espanyol Pxxr Gvng, formats fa uns anys a Barcelona), Rojuu, Hoke & Louis Amoeba, Leïti, Albany, Ben Yart, Gloosito, Judeline, Jarfaiter i Juicy Bae.

A més a més cada nit hi haurà dues sessions de DJ: Gazzi i Yung Prado (meitat de La Élite), el divendres; i Brava i Parkineos, el dissabte.

Quan costen les entrades? 

L'abonament general costa 85,40 €; l'entrada de divendres, 53,50 €; i la de dissabte, 48,50 €. Estan disponibles al web del festival (consulteu allà possibles canvis de preu) i no us perdeu la nostra llista d'altres festivals que tenen lloc pròximament a Barcelona.

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
fstvlb.com
Adreça
Preu
85,40 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà