Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Concert de presentació de 'Franch plays Franck' a CASA SEAT

  • Música, Clàssica i òpera
Elisabet Franch, Albert Guinovart
Foto: CASA SEAT
Publicitat

Time Out diu

El 14 de maig us espera una vetllada de música clàssica a la presentació d'aquest disc de la flautista Elisabet Franch amb el pianista Albert Guinovart

El 10 de desembre farà dos-cents anys que va néixer el compositor César Franck, tot un referent de la música simfònica, de càmera, per a piano i per a orgue. Tan gran va ser la seva aportació a la música clàssica que la seva influència arriba als nostres dies en obres com 'Franch plays Frack' d'Elisabet Franch.
La flautista, per celebrar el bicentenari del naixement de l'autor i com a debut al segell Sony Classical, ha concebut aquest disc com un homenatge a l'obra de César Franck, on ha inclòs el primer enregistrament mundial de la Sonata per a violí i piano núm. Op. 13 d'Edvard Grieg, en una edició realitzada per la mateixa Elisabet Franch per a flauta i piano.
El 14 de maig, juntament amb el prestigiós pianista Albert Guinovart, la flautista presentarà per primer cop la seva obra en exclusiu per al públic de CASA SEAT. A més, també ens compartiran les claus d'aquest nou llançament discogràfic en companyia d'un expert musical.
Ja podeu reservar les vostres entrades a la web per gaudir d'aquesta cita exclusiva.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà