Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Friday's Blues al MEAM

  • Música, Jazz
Friday's Blues
Foto: MEAMFriday's Blues
Publicitat

Time Out diu

Concerts de jazz, swing i blues els divendres d'estiu al Museu Europeu d'Art Modern

Cada tarda dels divendres d'estiu, la música en directe inundarà el Museu Europeu d'Art Modern. Amb el cicle Friday's Blues passareu les hores a ritme de swing, jazz, blues i bluegrass. A més, amb l'entrada al concert podreu gaudir d'una visita al Museu, que exposa art figuratiu contemporani.

La jove cantant Sofie Dee, molt coneguda a Bèlgica i directora del cor UBAN Choir de la Let's Go Urban Academy d'Anvers, cantarà el 13 d'agost amb la seva veu plena d'energia acompanyada d'August Tharrats, pioner del piano blues a casa nostra. També trepitjaran el MEAM Johnny Big Stone & the Blues Workers, un trio que combinen jump blues, blues tradicional i west coast; el 20 d'agost podreu sentir tot el feeling que desprenen. Divendres 27 d'agost, The Blues Prisoners interpretaran un concert de pel·lícula: Sergio Giunta amb la guitarra i veu i Lluís Souto amb l'harmònica ens empresonaran en el seu blues.

Marian Barahona i Nito Figueras són una veu i un piano molt de casa nostra que oferiran un repertori de clàssics que encara sonen: les cançons de les primeres blueswomen, Ma Rainey, Mamie Smith i Bessie Smith, i tot acompanyat de swing i gospel per acabar, el dia 3 de setembre, amb l'energia de tots els assistents. El 10 de setembre podreu sentir clàssics com Aretha Franklin, Ella Fitzgerald i Amy Winehouse amb la veu de Virginia Vi Trio, en un nou projecte amb nous components de soul, blues i música negra. El cicle acabarà el 17 de setembre amb Carol Duran, Lluís Gómez i Maribel Rivero, amb un ventall estilístic eclèctic: new acoustic music, bluegrass, cajun, swing, old-time, blues, flamenc... el repertori perfecte per l'últim divendres d'estiu.

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.meam.es/ca/
Adreça
Contacte
933 195 693
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà