• Música

Iberoexperia Sessions: iLe + EDE

iLe, la veu femenina de Calle 13, és una de les grans figures de la música caribenya. Per al seu concert, comptarà amb l'espanyola EDE com a convidada

Publicitat

Time Out diu

Directament des de Puerto Rico, amb tot el sabor de la música caribenya i un poder únic sobre l'escenari. Així és iLe, una artista que s'ha convertit en un referent internacional i que visitarà el nostre país el proper mes de juliol, en una gira que la portarà a Barcelona el dia 13, concretament a la sala Paral·lel 62 de Barcelona, en un concert sota el paraigua de les IBEROEXPERIA Sessions.

iLe va guanyar popularitat com la veu femenina de la banda Calle 13 juntament amb els seus germanastres, René Pérez Joglar 'Residente' (per part de mare) i Eduardo Cabra 'Visitante' (per part de pare). Ara presenta el seu tercer àlbum d'estudi, 'Nacarile', en el qual fusiona els gèneres clàssics llatinoamericans i la percussió folklòrica portorriquenya amb ritmes actuals com el hip-hop.

La portorriquenya comptarà amb una convidada d'autèntic luxe: la madrilenya EDE, cantautora amb una veu única i un talent inigualable. L'artista arriba per deixar la seva marca i té molt clar el que vol dir a través del seu art. La seva música és un reflex de les seves experiències i emocions, i la seva capacitat per connectar amb el públic la converteix en una de les figures més potents en l'escena de la música espanyola actual.

Una de les seves col·laboracions més notables és amb Xoel López, amb un treball conjunt molt ben rebut per la crítica i el públic, destacant la química entre les seves veus i estils musicals. Aquesta col·laboració ha permès a EDE expandir la seva audiència i explorar noves facetes de la seva creativitat que cristal·litzen en "Lucero", el seu primer LP i el treball més destacat de l'artista. Les seves presentacions en directe són conegudes per la seva intimitat i la connexió propera que estableix amb el públic.


El concert d'iLe i Ede a la Sala Paral·lel 62 forma part de les IBEROEXPERIA Sessions. Un cicle de concerts que porta el millor de l'escena musical contemporània de Llatinoamèrica, Portugal i Espanya. A més del concert d'iLe i EDE, actuaran Carlinhos Brown (Brasil) juntament amb Lamari de Chambao, l'12 de setembre; Ana Tijoux (Xile) amb Pablo Chill-E (Xile), el 10 d'octubre, i Aterciopelados (Colòmbia) amb El Kanka, el 27 de novembre. Cada trobada es desenvoluparà al llarg de dues nits, a Madrid i Barcelona, ​​en dates consecutives. Per no perdre detall, convé fer una volta per la web oficial de l'esdeveniment.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà