1. Jazz Festival L'Estartit / Richard Bona / Ahmed JARFI, Jassine Toumi
  Jazz Festival L'Estartit / Richard Bona / Ahmed JARFI, Jassine Toumi
 2. Jazz Festival L'Estartit / Elia Bastida / Lili bonmatí
  Jazz Festival L'Estartit / Elia Bastida / Lili bonmatí
 3. Jazz Festival L'Estartit / Colina Miralta Sambeaz Sanz
  Jazz Festival L'Estartit / Colina Miralta Sambeaz Sanz
 4. Jazz Festival L'Estartit / Hip Horns Brass Collective
  Jazz Festival L'Estartit / Hip Horns Brass Collective
 5. Jazz Festival L'Estartit / Avishai Cohen / Yoko Higuchi
  Jazz Festival L'Estartit / Avishai Cohen / Yoko Higuchi
 • Música

Jazz Festival L'Estartit

El Festival de Jazz més blau de Catalunya se celebra a una terrassa davant de les illes Medes amb Richard Bona, Alba Pujals, Hip Horns Brass Collective i més!

Publicitat

Time Out diu

Del 20 al 23 de juliol les aigües de les illes Medes vibraran al so del Jazz Festival L'Estartit 2023, que comptarà amb el talent jazzístic de grans artistes nacionals i internacionals en un dels escenaris més impressionants de la Costa Brava.
Serà un submarinisme en tota regla per les profunditats d'aquest gènere amb tocs afroamericans. Els bussejadors musicals? El poètic i músic polifacètic Richard Bona; l’israelià baixista i cantant Avishai Cohen; el percussionista cubà Abraham Rodríguez Jr. També tenyiran el festival algunes associacions d'artistes, com amb el SuperBlue, cantat per Kurt Elling de la mà d'un dels guitarristes més destacats de l'època, Charlie Hunter. Un altre exemple: Universos, un supergrup format per Javier Colina, Marc Miralta, Perico Sambeat i Albert Sanz. Als escenaris també trobarem veus localfemenines: Alba Pujals i Èlia Bastida, dues artistes de talent majúscul, l'última recolzada per l'escola de Joan Chamorro. I que no hi falti una bona ració de groove amb el Hip Horns Brass Collective! Encara n'hi ha més, només cal que li feu una ullada al cartell. Un elenc d’artistes de primer ordre que us faran surfejar pel jazz més impressionant! Ja podeu aconseguir les vostres entrades aquí.

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà