Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
PVJXL GVNG
PVJXL GVNG

La discoteca fantasma: PVJXL GVNG - $$ DIWAN DIWAN $$

Sentiu el primer hit del 'mixtape' 'Som 6 Milion$', interpretat per PIMP PVJOL i YUNG PUJOL FERRU$$OLA. No us el podreu treure del cap

Escrit per
Edi Pou
Publicitat

Els Pujol no poden més. Estan cansats de mentides i falsedats. Estan farts de tots els posers del trap: Kinder Malo, Pimp Flaco, Pawn Gang, Pxxxr Gvng... Tots presumeixen de cotxes, de trapis, de milions. Però aquí només hi ha una penya autèntica: PVJOL GVNG. Ells són da real gangstas. I a la Discoteca Fantasma tenim el seu primer 'hit' de trap en exclusiva.

Ells estan imputats per frau i blanqueig, i tu vas de Pablo Escobar passant costo apaleao al Maremàgnum. Ells tenen Lamborghinis i Ferraris, i tu has de demanar-li al teu cunyat que et deixi el Hyundai Coupé per rodar el videoclip. Ells tenen milions a Andorra, i tu encara demanes la setmanada. El teu YouTube no arriba a les 10.000 visites, i ells fa 30 anys que surten a la portada de 'La Vanguardia'.

Família, bitllets i cotxes cars. La fórmula del trap. PVJOL GVNG entra fort en aquest món amb el seu mixtape 'Som 6 Milion$'. El primer avançament es titula 'DIWAN DIWAN'. Primer rapeja PIMP PVJOL, A.K.A. MOL UNURABLA, amb una bufetada a tots els 'haters' que van tirant beef, als que “diuen, diuen, diuen”. Després agafa el micro l’hereu, YUNG PUJOL FERRU$$OLA, rapejant-nos la llista de cotxes que té. Més bugas que a Forocoches.

L’estil és difícil d’etiquetar. Alguns parlen de trapdorra, Andorrian trap o trapvergència. El tema ho peta, però diuen els experts que qui talla el bacallà en aquesta família és la dona del gang, BADGYAL FERRU$$OLA. Girl Power nostrat. Esperem amb ganes la sortida del seu propi mixtape, titulat 'Ferru baila $ola'. Gaudeix d’aquest 'hit', però no et fiquis amb ells si no vols que el teu cotxe no passi mai més la ITV.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat