Les quatre estacions de Vivaldi

Música, Clàssica i òpera
Recomanat
Orquestra Simfònica del Vallès, Lina Tur
Foto: Orquestra Simfònica del Vallès Lina Tur

Time Out diu

L’Orquestra Simfònica del Vallès convida a l’orquestra barroca Vespres d’Arnadí i a la violinista Lina Tur a pujar a l’escenari dels Simfònics al Palau

L’obra barroca d’Antonio Vivaldi és la protagonista del programa musical del concert que l’Orquestra Simfònica del Vallès ofereix dins de la seva temporada Simfònics al Palau. Però el protagonisme va més enllà i és compartit amb nous talents musicals de casa nostra. Aquest és, de fet, l’objectiu de l’OSV, que vol apropar-se a nous públics i donar a conèixer solistes i formacions que els hi robaran el cor.

En aquesta ocasió, l’OSV convida a pujar a l’escenari a Vespres d’Arnadí, l’orquestra barroca catalana de referència, i a la violinista eivissenca Lina Tur, que es posarà al capdavant de l’orquestra i assumirà la tasca de violí solista, sota la direcció de Dani Espasa, clavecista i organista de la formació.

Una oportunitat única per endinsar-se en l’univers de Vivaldi, amb peces com el ‘Concert per a corda i continu en Sol major Alla rustica’, el ‘Concert per a violí i orgue en Re menor’ i ‘Les quatre estacions (il cimento dell’armonia e dell’invenzione, Op.8)’. Gaudiu-la!

Detalls

També t'agradarà