Let's Festival 2020: New Model Army + Las Novias

Música
Let's Festival 2020: New Model Army + Las Novias
Foto: New Model Army

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Un petit (o gran) mite del rock al Let's Festival: aquest dissabte tindrem a un pam dels nostres nassos a New Model Army, una banda bàsica a l'hora d'entendre el post-punk i el rock sinistre, encara que no tinguin el predicament popular de The Cure o Bauhaus. El grup de Bradford (Regne Unit) liderat pel carismàtic Justin Sullivan, arriba al Let's Festival celebrant quaranta anys de vida, i amb un sarrò ple de cançons clàssiques i vigoroses que celebraran a L'Hospitalet: temes com 'On the Hunt', 'White coats' , 'Vagabonds' o '51st State' han tingut influència en artistes que van del metal extrem (Sepultura) al folk. I de fet, la lírica polititzada de Sullivan és profètica: les seves lletres sobre pandèmies escapades d'un laboratori ('White coats'), camps de refugiats ('Here comes the war') o un Regne Unit llepaculs d'Estats Units i 'brexiter' ('51st State') son dels vuitantes i els noranta, però estan passant avui. I què coi, el disc nou, 'From here' (2019), està la mar de bé. 

Els teloners son Las Novias, uns altres 'tapats' de l'escena sinistra, en aquest cas espanyola: contemporanis, companys i amics d'Héroes del Silencio. Si arribeu d'hora segur que sentiu el seu èxit 'Cerca de ti'. 

 

 

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies