Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Límbic Festival

  • Música
Julieta
Foto: Canet RockJulieta
Publicitat

Time Out diu

Julieta, 31 FAM i Maria Hein actuaran gratis a la tercera edició del Límbic Festival

Julieta31 FAM i Maria Hein actuaran a la tercera edició del Límbic Festival, que se celebra els dies 3 i 4 de maig. Aquest festival totalment gratuït i itinerant de creació contemporània organitzat per Òmnium Cultural fa cada edició en un indret diferent i enguany tindrà lloc a Santa Coloma de Gramenet.

L'esdeveniment transformarà els carrers de la ciutat en un conjunt d'escenaris que no només oferiran espectacles musicals, sinó també monòlegs, teatre, pòdcasts en directe, DJ's i molt més. Joel Diaz serà l'encarregat de ignaugurar l'acte a través d'un discurs ple d'humor i ironia. El comunicador colomenc entrevistarà a persones que van néixer a la ciutat i que es vinculen amb la cultura del municipi. El primer dia de festival presentarà propostes ben variades: La Clara Aguilar especialitzada en arts escèniques i música per a cine,actuarà primer amb l'espectacle Figura.  Martí Güell ballarà a la plaça de la Vila durant 90 minuts i reflexionarà sobre la precarietat del sector de la dansa. També hi haurà monòlegs de la mà de còmics com Indicatiu i Godai Garcia a Mas Fonollar. La humorista Charlie Pee coneguda per participar a 'La resistencia', aprofitarà el festival per presentar el seu primer espectacle en solitari 'Mamasita'.

Durant el dia 4 actuaran personalitats com la transformista Jessica Pulla, que parlarà de ser políticament incorrecta. També el pòdcast 'La guàrdia' presentarà el seu programa en directe per parlar de la música en català. A la nit, els que els agradi la festa gaudiran d'una programació molt top, ja que el parc de Can Zam acollirà alguns dels millors artistes del panorama actual català. Maria Hein obrirà la nit a les 21 h, seguida per l'actuació de Julieta a les 22.15 h. A les 23.30, 31 FAM també cantarà i després DJ Trapella, qui posarà punt final a la nit amb els èxits que més agraden.

Les actuacions i concerts dels dos dies se situaran  a diferents localitzacions del centre de la ciutat i els escenaris es dividiran en sis ubicacions diferents. Les actuacions són gratuïtes, però per veure algunes de les propostes és necessària la reserva prèvia d'entrades.

En aquest enllaç pots consultar quins altres festivals hi ha a Barcelona i a Catalunya aquest 2024.

 
Escrit per
Clara Clemente

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
limbicfestival.cat/festival
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà