Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Llocs de Barcelona que ens recorden David Bowie
David Bowie
David Bowie

Llocs de Barcelona que ens recorden David Bowie

El cantant anglès ens ha deixat, però la seva ànima i estil perduraran per sempre. Passegem per Barcelona buscant els llocs que més ens recorden David Bowie

Per Time Out Barcelona Editors
Advertising

Bars, discoteques, botigues, llocs emblemàtics de Barcelona... Segur que els més fanàtics de David Bowie trobarien l'empremta del cantant a qualsevol lloc, nosaltres hem triat aquests espais que pel seu esperit o estètica ens fan sentir al Duc Blanc més viu que mai!

Observatori Fabra

Llocs d'interès Sarrià - Sant Gervasi

Si sempre heu volgut ser el Major Tom, posar-vos el casc d'astronauta i ser d'un altre planeta, com Bowie, i comprovar si les estrelles són tal com havíeu imaginat, visiteu l'Observatori Fabra, al Tibidabo. I si pensem en el cel i el seu misteri no podem oblidar-nos d''Starman'. Hi haurà homenets esperant al cel per conèixer-nos?


El Bosc de les Fades

Bars i pubs Cocteleries Ciutat Vella

Si alguna vegada desitgeu que els Globins se us emportin, que sigui al Bosc de les Fades. És el lloc ideal per als fanàtics de 'Laberint', un bar ambientat en un món de fantasia, com aquesta pel·lícula dels 80 que van protagonitzar Bowie i Jennifer Connelly i on el cantant anglès també va interpretar alguns dels temes de la banda sonora. Ah! important portar una perruca amb grenyes rosses.


Advertising

Passeig de Gràcia

Llocs d'interès Visites turístiques

Tot i ser una icona en el sentit més ampli, un corrent deia que a la cançó 'Fashion' Bowie criticava les modes i a les persones que les seguien sense qüestionar-se res. Si sou víctimes de la moda, l'epicentre de les compres a Barcelona el trobeu al passeig de Gràcia i a Portal de l'Àngel. Si voleu lluir modelets com els que van fer famós David Bowie, el vostre lloc està a botigues vintage i segona mà. Remeneu!


Advertising
Psycho
Foto: Carla Tramullas

Psycho

4 de 5 estrelles
Bars i pubs El Poble-sec

Un bar de rock and roll dels de veritat, fundat per gent com Charly Raw, que han fet tots els papers de l'auca: promotors, venedors de discos i periodistes. Sovint hi trobareu el grup de torn de l'Apolo fent la primera o la darrera. Hi sona tot allò que sigui bo: de Sly & the Family Stone a Dead Boys. Si pensem en 'Rebel Rebel', aquí plantem el campament base!


Portada Ziggy Stardust

Qualsevol cantonada del Raval

A la portada de Ziggy Stardust es veu David Bowie a una cantonada del Soho, però quan no era el barri de moda. És de nit, el terra està moll i un munt de capses s'apilen al costat de l'escala on està el cantant. A Barcelona, el més semblant ho trobem al Raval però quan era el barri Xino. Esperit de carrer de veritat.


Advertising
Catalan Government
© Olivia Rutherford / Time Out

Plaça de Sant Jaume

Llocs d'interès Ciutat Vella
I si busqueu 'Changes' passeu per Sant Jaume on les coses estan ben mogudetes, amb molts canvis a un i a l'altre costat de la plaça en poc temps.


Plaça de Catalunya

Llocs d'interès Espai públic Dreta de l'Eixample

La plaça de Catalunya, la plaça de Sant Jaume, Via Laietana, davant la delegació del govern... Parlem d'aquells llocs que acullen o per on passen manifestacions. Quan els ciutadans sortim al carrer per voler canviar les coses. Quan podem ser herois ('Heroes') encara que sigui un dia.


Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising