Mägo de Oz
Foto: magodeozoficial.comMägo de Oz
  • Música, Punk i metal

Mägo de Oz - Feliz No Cumpleaños Tour 2024

Mägo de Oz presenta en directe el nou disc 'Alicia en el Metalverso' a Razzmatazz

Publicitat

Time Out diu

Mägo de Oz portarà de gira el seu nou disc 'Alicia en el Metalverso' (disponible a partir del 26 de gener de 2024). Es tracta del Feliz No Cumpleaños Tour, que passarà per la sala Razzmatazz de Barcelona, el 26 d'abril de 2024, i també per Girona, l'endemà. És el dinovè disc d'estudi del grup de heavy madrileny liderat per Txus di Fellatio, amb Rafa Blas a la veu, que substitueix l'anterior cantant Zeta.  

Es tracta d'un disc conceptual inspirat en el llibre de Lewis Carroll 'Alicia al país de les meravelles'. "Madrid, 2023. Alicia, una noia transgènere, durant una sessió en la consulta d'un piscòleg, s'endinsa al país del Metalvers. Bullying, anorèxia, ciberassetjament i molta por són només alguns dels problemes amb els quals haurà de lluitar... De la mà del seu nou amic, el bareter boig, un vagabund sense llar, coneixerà personatges estranys com la reina roja, una famosa youtuber que exerceix la seva dictadura a les xarxes".

De fet, el primer single del disc és 'El sombrerero loco', i l'avançament més recent és 'Seremos huracán', bones dosis de heavy metal melòdic tirant a simfònic que faran les delícies dels fans del grup. 

I si vols saber qui més actua a Barcelona el 2024, consulta l'agenda dels grans concerts de l'any a la ciutat.

    

Detalls

Adreça
Preu
35 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà