Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Magalí Sare & Manel Fortià

  • Música
Magalí Sare & Manel Fortià
FOTO: Barcelona Districte Cultural
Publicitat

Time Out diu

Magalí Sare i Manel Fortià interpreten a la Casa Elizalde el seu primer disc conjunt, 'Fang i núvols', que beu de cançons populars, versionades a ritme de jazz

La veu de Magalí Sare i el contrabaix de Manel Fortià, famosos per la seva polèmica versió d''Els segadors', s'uneixen amb un treball que revisita cançons folklòriques i populars catalanes i iberoamericanes amb un estil molt influenciat pel jazz i la música contemporània. El concert tindrà lloc el divendres 11 de juny a les 20 h a la Casa Elizalde i, tot i que les entrades són gratuïtes, cal reservar-les al seu web.

'Fang i núvols' (2020) és el primer disc conjunt de Sare i Fortià, on proposen la reformulació de les cançons populars afegint-hi la frescor i el risc de la improvisació. El nom de l'àlbum fa referència al joc de rols que practiquen ambdós artistes a cada cançó, on cadascú representa l'extrem d'una harmonia imaginària. Quan un s'encarrega de la base, la part rítmica (el fang), l'altre flueix lliurement com els núvols, uns rols que s'intercanvien constantment.

A banda de les versions de cançons folklòriques i populars, 'Fang i núvols' inclou dues cançons pròpies fetes a partir de la musicació de poemes de Sònia Moya i Blai Bonet, que obren i tanquen l'àlbum.

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà