Mar y Montaña Fest: Gúdar + Bartleby

Música, Pop Gratis

Time Out diu

Presentació en forma de festival del disc 'Mar y Montaña', un vinil d'edició limitada (300 còpies) on hi participen 14 grups emergents de l'escena catalana que coediten La Fonoteca Barcelona i el blogzine Shook Down.

El nom del disc recopilatori, on la majoria de les bandes que hi participen ho fan amb temes inèdits, és una picada d'ullet a la ubicació geogràfica de Barcelona del qual s'han servit els editors per poder dividir el contingut en dues cares diferenciades per estils, i es vol donar a conèixer en un minifestival itininerant que tindrà lloc a tres llocs propers de Poblenou perque no us perdeu cap dels 8 grups del recopilatori que hi toquen en directe.

El Mar y Montaña Fest arrencarà amb els concerts de Bartleby i Gúdar a Ultra-Local Records a partir de les 17 h. Les dues formacions repassaran alguns dels seus últims temes. Gúdar estrenaran noves cançons en un format també nou, integrat per Albert (veu i guitarra) i Alberto (bateria), mentre que Bartleby, projecte del georgià Nika Elia després de la dissolució de Sexy Bicycle, seguirà presentant els temes del seu primer disc, que s'editarà en els propers mesos.

El Mar y Montaña continuarà amb els directes de Les Sueques, Son Bou i Ran Ran Ran (més alguna sorpresa) a l'associació cultural Hi Jauh-USB i amb els de Síctor Valdaña & The Check This Outs, Murnau B. i Esponja al BeGood.

Detalls

També t'agradarà