MASEGO
Foto: Houston Party Music
  • Música, Funk, soul i disco

MASEGO al Razzmatazz

El dissabte 5 de març teniu una cita amb aquest jove de 28 anys que us farà al·lucinar amb la seva fusió de trap house jazz i els ritmes més seductors

Publicitat

Time Out diu

Quan una persona ha nascut amb soul, gospel i jazz en el seu entorn, ja es pot esperar que tindrà un gust musical excel·lent. Però si a això li sumes un talent esplèndid, el còctel té un nom: MASEGO.
Aquest jove va començar a regalar-nos autèntiques perles musicals a través de la plataforma Soundcloud, on, de manera molt casolana, penjava les seves pròpies creacions. Ara, anys després porta milions de reproduccions a Spotify i un rècord que no tothom pot aconseguir: posicionar-se en el número 4 del Top New Artists Albums Consumption de Billboard amb 'Lady Lady'.
El que presentarà aquest dissabte 5 de març al Razzmatazz, però, serà 'Studying Abroad': el seu EP més recent que ens va fer viatjar a través de la música en un 2020 en què ni els seus fans (ni la resta del món) van poder fer-ho. Un EP que va farcir d'alegria els dies de confinament i que ara serà la banda sonora perfecta per tornar a una de les nostres sales preferides de Barcelona
Prepareu-vos per gaudir del seu talent, energia i carisma sobre l'escenari i deixeu-vos portar pels ritmes i el bon rotllo de tots els seus èxits. Ja podeu aconseguir les vostres entrades per aquest súper concert a la pàgina web!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà