Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Monumental Club: Afrikamet + Siria DJ + Alavedra

  • Música, Funk, soul i disco
  1. Monumental Club
    Foto: Monumental Club
  2. Monumental Club
    Foto: Monumental Club
Publicitat

Time Out diu

Celebra l'Especial Carnaval amb ritmes caribenys al Monumental Club

Una setmana després d'obrir les portes, el Monumental Club celebra l'Especial Carnaval el dissabte 26 de febrer, moment per desenfundar les disfresses de l'armari i celebrar el carnaval en una jornada repleta de sorpreses, de 12 a 22 h. A més, com en sessions anteriors, Monumetal Kids també hi serà present amb tot d'activitats per la canalla.

La programació arrenca a les 15.30 h amb l'actuació d'Afrikemet, el DJ set de la colombiana Chica Acosta –a base de ritmes afrocaribenys com la cúmbia i el merengue– i la rua de l'Escola de Samba Unidos Barcelona, amb una desfilada al més estil brasiler. Un cop acabada, la festa continua amb el punk desimbolt i festiu d'Alavedra, qui porta el seu últim àlbum 'Uf venga'. Siria DJ serà l'encarregada de tancar aquesta jornada de carnaval amb una selecció de balls sense prejudicis. Comenceu a triar una disfressa!

A més, celebren en paral·lel una jornada adreçada pels més petits. En aquesta edició compten amb La Tresca i la Verdesca, un dels grups que ja formen part de Monumental Kids. 

Hi ha dues entrades disponibles: una per aquells qui vulguin començar aviat i entrar abans de les 16 h, per 5 euros, i pels que entrin més tard d'aquesta hora, per 10 euros, disponible a la pàgina web del club. 

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez

Detalls

Adreça
Preu
5 - 10 €
Horaris
12 - 22 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà