Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Monumental Club (tardor 2022)

 • Música, Festival de música
 • La Monumental
 1. Monumental Club
  Monumental Club
 2. Monumental Club
  Monumental Club 2021
 3. Monumental Club
  Monumental Kids
Publicitat

Time Out diu

Tornen els concerts, els Djs, les activitats familiars i l’oferta gastronòmica del Monumental Club!

Ja hi ha noves dates pel Monumental Club: el dissabte 10 de setembre i el dissabte 15 d’octubre encapçalen el cartell els artistes Joe Crepúsculo i Chico Blanco. I el 12 de novembre hi haurà un artista sorpresa, encara per revelar. Els DJ sets aniran a càrrec de DJ Coco i Chica Acosta durant la primera data, i Meneo i Asia Knox durant la segona. Nixer i Carlos Willengton seran els encarregats de la tercera ronda tot tancant la temporada. L’horari serà de 17 h a 22 h.

El 15 d’octubre i el 12 de novembre també se celebrarà a la vegada la Monumental Kids per als més petits, amb les actuacions de la musicoterapeuta i pedagoga Dàmaris Gelabert en la primera data i Reggae Per Xics, la banda de deu músics que ja repeteix a la Monumental Kids, en la segona. El dia 12 de novembre també podrem veure l’actuació de The Penguins, la formació de música jamaicana de Sant Feliu de Llobregat. Els DJ sets aniran a càrrec de DJ Shak i Nala Rami el 15 d’octubre, i d’Eduki Clap Your Hands el 12 de novembre. A més, hi haurà activitats i tallers perquè els nens i nenes de fins a 10 anys desenvolupin les seves capacitats sensitives i psicomotrius, aprenent i creant. Tot això de 12 h a 17 h.

Els esdeveniments comptaran també amb una variada oferta gastronòmica per a tots els gustos, ja que hi haurà una selecció de 'food trucks' amb diferents propostes.

Els esdeveniments comptaran també amb una variada oferta gastronòmica per a tots els gustos, ja que hi haurà una selecció de food trucks amb diferents propostes.

Detalls

Adreça
La Monumental
Gran Via de les Corts Catalanes, 749
Barcelona
08013
Transport
Monumental (L2)
Preu
De 5 a 10€

Dates i hores

12:00Dàmaris Gelabert, Dj Shak i Nala RamiLa Monumental A partir de 5€
17:00Chico Blanco, Meneo i Asia KnoxLa Monumental A partir de 5€
12:00Reggae Per Xics, The Penguins i Eduki Clap Your HandsLa Monumental A partir de 5€
17:00Artista sorpresa, Carlos Willengton i NixerLa Monumental A partir de 5€
Publicitat
També t'agradarà