Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Música Z

 • Música
 • Diversos Espais
 1. Athrodeel I Conservatori Superior de Música del Liceu
  Athrodeel I Conservatori Superior de Música del Liceu
 2. Nota de pas I Taller dels Músics
  Nota de pas I Taller dels Músics
 3. Whitedemon I Escoles Superiors de Música Jam Session
  Whitedemon I Escoles Superiors de Música Jam Session
 4. Trio de flabiols I Escola Superior de Música de Catalunya
  Trio de flabiols I Escola Superior de Música de Catalunya
Publicitat

Time Out diu

Aquest cicle musical de Xarxa de Centres Cívics de Barcelona organitza concerts que reuneixen el talent de les escoles superiors de música de la ciutat

Voleu ser els primers a conèixer els futurs nous talents musicals? Doncs no us perdeu la tercera edició del cicle Música Z, que se celebrarà a diversos Centres Cívics entre els mesos de gener i març d’enguany. Una roda de concerts organitzada per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona perquè conegueu de ben a prop als artistes i estudiants de les escoles superiors de música de la ciutat: les Escoles Superiors de Música Jam Session, ESMUC, Taller de Músics i Conservatori Superior de Música del Liceu.
Hi trobareu una miscel·lània d’estils i llenguatges musicals sorprenent! Des de música moderna o experimental fins a més clàssica. Alguns exemples? Una amalgama de música àrab clàssica, música popular catalana i flamenc amb Arthodeel. Un quartet de saxofons a mans de quatre joves talents: el Gènesi Quartet. Un altre èxit a base d’un sol instrument: Muleres, un ensemble de quatre veus. Potenza Quartet és un quartet de cordes que recupera alguns mítics de la música clàssica per reinterpretar-los. Però també hi haurà actuacions més modernes, com el Whitedemon, un grup de ‘rock metal’, o Nota de pas, una banda al ritme del ‘country-pop’. Un elenc d’estils per triar i remenar! Decidiu en funció del calendari.

Time Out en col·laboració amb ICUB

Detalls

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà