Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Nosaltres, foc' al Palau de la Música Catalana

  • Música
  1. Pol Guasch
    Foto: Álvaro GarcíaPol Guasch
  2. Adriano Galante
    Foto: Sílvia PochAdriano Galante
  3. Mireia Calafell
    Foto: David RuanoMireia Calafell
Publicitat

Time Out diu

El 5 de maig, teniu una cita noctura amb els versos de Mireia Calafell i Pol Guasch i la música d'Adriano Galante en aquesta proposta híbrida

Les casualitats, a vegades, són imprevistos bonics, accidents amb gràcia. D'una imprevisió, precisament, és d'on va néixer 'Nosaltres, foc': una combinació del darrer poemari d'en Pol Guasch, 'La part del foc', i del darrer que ha publicat Mireia Calafell, 'Nosaltres, qui'.
Amb l'acompanyament musical del cantant i fundador de Seward, Adriano Galante, els tres artistes pujaran a l'escenari del Palau de la Música Catalana la nit del 5 de maig a les 22h per mostrar-nos aquest diàleg singular entre els poemes i les melodies que es conjuminen. Que s'escolten, que adapten nous significats i que s'amplien, fins que es cremen. Versos de llengua, amor, desamor, violències, desig i pèrdua ens delectaran en una vetllada de casualitats i improvisacions perquè a 'Nosaltres, foc' cada posada en escena és única i diferent.
Això sí, el foc, punt de partida d'aquesta proposta literària i musical, sempre hi està present, qüestionant-nos què som al seu voltant.
Passeu una nit màgica al Palau de la Música Catalana i descobriu aquest treball d'improvisació, però també amb assaig i guió, en què música i paraules dialoguen i es contrasten.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà