Opatov + Nult + Dofí Malalt

Música, Pop

Time Out diu

Qui conserva encara un casset de butxaca, una minicadena amb doble platina o un lloro d’aquells que combinaven ràdio, casset i CD, un boombox, si us agrada més?

Si la nostàlgia tecnològica, el col·leccionisme o la tendència a l’acumulació d’andròmines us ha beneït amb la possessió d’un reproductor de cassets al segle XXI, això us permetrà gaudir en aquest suport analògic –que els segells multinacionals van abandonar durant la dècada passada– dels llançaments del segell Famèlic.

El casset viu una marginal segona joventut en l’escena independent. Als 80 es va acusar el casset de matar la música, però ara dificulta la còpia digital, i és barat. Només en aquest format podreu escoltar 'Engrunes' (2013), del cantautor weird folk Dofí Malalt (22 h), un dels plats forts de la festa en què Famèlic estrenarà divendres els cassets dels psicodèlics Opatov i els paisatgistes Nult.

Els primers presentaran 'Cuático' (23.45 h), però els segons finalment seran baixa per motius de salut. Ocuparan el seu lloc amb tots els honors L'Hereu Escampa (22.40 h), que potser hi presentaran alguna cançó nova i tot.

Detalls

També t'agradarà