OSV: La Quarta Simfonia de Txaikovski

Música, Clàssica i òpera
Concert Orquestra Simfònica del Vallès
Foto: Lukas Rotter / DG Nemanja Radulovic / Deutsche Grammophon

Time Out diu

El virtuós violinista Nemanja Radulovic actuarà amb l’Orquestra Simfònica del Vallès sota la direcció de Pablo Rus Broseta

El Messi del violí! Així defineixen els experts en música davant els neòfits al violinista Nemanja Radulovic, un dels solistes més prestigiosos del moment, nascut a Sèrbia el 1985, format al Conservatori de París i nomenat Revelació Internacional de l’Any 2005 i Millor Artista el 2014 per la institució Victoires de la Musique. I ara tenim l’oportunitat de sentir el seu virtuosisme i gaudir amb la seva arriscada interpretació de la mà de l’Orquestra Simfònica del Vallès, que presenta amb ell un programa dedicat exclusivament a Txaikovski.

Pablo Rus Broseta, un dels directors espanyols més valorats del circuit internacional, dirigirà el concert, en què l’OSV oferirà ‘La Quarta Simfonia en Fa m’, del compositor rus, i l’artista franco-serbi interpretarà el ‘Concert per a violí en Re M’. Una peça on l’autor va expressar les emocions més íntimes i on destaquen melodies sinceres, harmonies impressionants i una orquestració vívida i colorista. El primer concert tindrà lloc al Centre Cultural Terrassa el divendres 16 d’abril i, a Barcelona, la cita és el dissabte 17 al Palau de la Música Catalana, dins la 25a temporada del cicle Simfònics al Palau. No us ho perdeu!

Detalls

També t'agradarà