Persimpatia: Paul Giger

Música, Llatina i world music

Time Out diu

El prestigiós violinista i compositor suís Paul Giger visita Barcelona com a part del projecte 'Persimpatia'; un documental de músiques del món i una sèrie de concerts paral·lels que giren al voltant de quatre violins únics, construïts pel desaparegut lutier català Ricard Margarit.

La primera fase del projecte, amb el violinista hongarès Zoltán Lantos, va ser un èxit, aconseguint l'objectiu de finançament a Verkami (13.000 €) omplint l'Auditori del Conservatori del Liceu.

Ara arriba el segon capítol, protagonitzat per Paul Giger, un músic realment excepcional, capaç de produir sons amb el violí que possiblement mai s'han sentit en un escenari a Barcelona. El músic, que rarament toca fora de Suïssa, ha volgut recolzar el projecte amb dos concerts únics a Catalunya, que es duran a terme al Paranimf de la Universitat de Barcelona (10 d'abril) i al monestir de Santes Creus Tarragona (12 d'abril) i una classe magistral a l'Escola Superior de Música de Catalunya (8 d'abril).

Les entrades per al concert es donen com a recompensa a les aportacions fetes a través de la plataforma de micromecenatge Verkami al projecte 'Persimpatia: Paul Giger'. La campanya finalitzarà el 28 de març. Per adquirir entrades després del 28 de març, visiteu www.persimpatia.com.

Detalls

També t'agradarà