Primavera Sound 2014: Dr. John + The National + Pixies...

Música

Time Out diu

La jornada de divendres al Primavera Sound arriba carregada de propostes molt interessants. Els americans Drive-By Truckers oferiran el seu rock/country alternatiu que es caracteritza per l’ús de tres guitarres. També podreu gaudir de l’actuació de Dr John and the Nite Trippers, un dels pianistes i compositors més veterans i amb més prestigi de Nova Orleans, que combina el blues amb el rock. Divendres al Fòrum també hi podreu sentir la guitarra al cofundador del Sonic Youth, Lee Ranaldo, així com el cantant i antic membre de The Czars John Grant.

També serà la nit de Pixies, un dels grups precursors del boom del rock alternatiu dels anys 90, llegat que recolliren posteriorment grups com The National, que hi actua la mateixa nit, així com Mick Harvey, un dels col·laboradors més il·lustres de Nick Cave i membre fundador de Bad seeds.

El cartell femení estarà representat per, entre altres, el grup emergent californià Haim, format per tres noies de menys de 25 anys i un baixista; la cantant –també de Califòrnia– Julia Holter i la compositora de Nova Jersey Sharon Van Etten.

Al capítol de música electrònica, hi haurà les sessions dels DJ Ángel Molina, Dj Fra i Dj Zero (fundador de 7 notas 7 colores junt amb Mucho Muchacho). Tampoc podeu deixar escapar les actuacions de The Haxan Cloak i Vatican Shadow, el grup paral·lel de Dominck Fernow al marge dels seus projectes principals: Prurient i Cold Cave.

Detalls

També t'agradarà