Pròxims: Manel + The Free Fall Band + Dorian + Mine! + Bremen

Música, Pop

Time Out diu

Com la resposta barcelonina al popArb, el festival Pròxims va néixer com una cita que reunia en un vespre al Poble Espanyol un catàleg de propostes de pop fet a casa. L’any passat es va celebrar també a Begur i a Sant Feliu de Guíxols, i en la tercera edició es repeteix el tour Barcelona - Costa Brava, amb Calonge com a cita empordanesa i Manel com a caps de cartell de les dues dates.

Tot i que sembli que ens els trobem fins a la sopa, la de dijous a Barcelona serà només la segona oportunitat de sentir en viu el seu últim disc, Atletes, baixin de l’escenari, a la ciutat del quartet, en un cartell que combina pop clàssic, electrònica i americana, i que completen Dorian, The Free Fall Band, Mine! i Bremen.

Al castell de Calonge, i fent tàndem amb el festival Interludi, secundaran Manel, El Petit de Cal Eril, triomfador al Cruïlla BCN defensant La figura del buit (2013), el projecte conjunt entre Ramón Rodríguez (The New Raemon), Maria Rodés i Martí Sales (Els Surfing Sirles), el pop sofisticat inspirat en el dels 80 d’Extraperlo, la intensa èpica d’harmonies complexes d’Inspira i el dream pop dels debutants Berlinist.

Detalls

També t'agradarà