Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Queen al Palau

  • Música, Pop
  1. Queen Tribute
    Foto: Queen TributeQueen Tribute
  2. Queen Tribute
    Foto: Queen TributeQueen Tribute
  3. Queen Tribute
    Foto: Queen TributeQueen Tribute
Publicitat

Time Out diu

Torneu a viure una de les bandes més llegendàries de la història amb l'espectacle 'Break Free' de Queen Tribute al Palau de la Música Catalana. Seran tot hits!

L'heroica 'We Are the Champions', la divertida 'I Want to Break Free', la romàntica 'Love of My Life', la immortal 'Bohemian Rhapsody'... Si us haguéssiu de quedar amb una, quina seria?
No cal que us trenqueu el cap pensant-hi, perquè amb l'espectacle que us espera les tindreu totes!
El dijous 1 de juliol a les 20.30 h de maig
, una de les millors bandes tribut de Queen, Break Free, revolucionarà el Palau de la Música Catalana amb el seu nou espectacle 'Queen Tribut'. 
Aquest increïble i emocionant espectacle aconsegueix capturar l'essència i el so tan característic de la banda britànica per fer-nos reviure la seva millor època, els seus millors himnes i la seva força escènica. I és que si hi ha algun tret que destaqui de Queen Tribute, és que no només són música; també són show! Quedareu impressionats per la seva energia sobre l'escenari, els seus moviments, les seves personalitzacions de l'icònic Freddie Mercury i la seva gran capacitat per posar-se el públic a la butxaca.
Aconseguiu les vostres entrades i escalfeu els motors per aquest homenatge!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà