1. Rammstein
    Rammstein
  2. Rammstein
    Foto: Doctor MusicRammstein
  3. Rammstein
    Foto promocionalRammstein
  • Música, Punk i metal

Rammstein

El grup alemany actuarà a l'Estadi Olímpic el juny del 2024

Publicitat

Time Out diu

La popular formació de rock dur industrial passa per l'Estadi Olímpic Lluís Companys com a part d'una nova gira europea que celebra els 30 anys del grup. Les úniques dates que Rammstein faran en territori espanyol durant aquest tour d'estadis seran a Sant Sebastià el 5 de juny i a Barcelona l'11 del mateix mes. 

Els concerts dels berlinesos són famosos per la grandiloqüència i la pirotècnia, en consonància amb la potència d'un so que barreja el metal i l'electrònica de forma agressiva, però que no renuncia a les tornades enganxoses, com la de la cèlebre 'Du hast', que va ser un èxit massiu a finals dels 90. L'últim disc dels alemanys és 'Zeit' (2022).

Quan es poden comprar les entrades de Rammstein?

Les entrades per al concert de Rammstein de l'11 de juny de 2024 a Barcelona es posen a la venda el dimecres 18 d'octubre a partir de les 11 h a través de doctormusic.com (els membres del club de fans de Rammstein, ‘LIFAD’, podran fer-ho del 16 d'octubre a las 11 h fins el 17 a les 11 h). El preu de les entrades serà d'entre 92 i 150 euros per a les entrades pista i 62, 66, 89, 99 i 129 euros per a les de seient reservat a la grada (IVA inclòs, despeses de distribució no incloses).

Entrades nominals

Per petició expressa del grup, les entrades seran nominals i portaran impresos els noms i els cognoms que s'hagin utilitzat en fer la compra. Per accedir a l'Estadi caldrà que aquesta persona presenti el seu DNI amb la resta d'acompanyants de qui hagi comprat les entrades (només se'n podran adquirir sis per cada compra). Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats i no està permesa l'entrada dels menors de 6 anys.  

Consulta quins són els altres grans concerts de la temporada a Barcelona

Detalls

Adreça
Preu
92-150 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà