Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Raphael

  • Música, Pop
Raphael
Foto: The ProjectRaphael
Publicitat

Time Out diu

Raphael presenta el disc 'Victoria' el 2 de desembre de 2023 al Palau Sant Jordi

Hi ha cert plaer culpable en les cançons de Raphael. Cantant melòdic per excel·lència de l'època franquista, és conegut pel dramatisme de les seves interpretacions, una dimensió èpica que ha influït fins i tot artistes de rock com Enrique Bunbury, però també per posar banda sonora als guateques de l'època amb peces com 'Mi gran noche', avui perfectament plausibles per a esbojarrades nits de karaoke i xous drag. Així doncs, el llegat de Raphael no és només un producte del seu temps, sinó que s'engrandeix a través de les apropiacions que n'han fet diversos col·lectius al llarg de les dècades.

Quan toca Raphael a Barcelona?

Ara, amb el disc 'Victoria' (2022), encara recent, el de Linares torna a Barcelona. Serà el 2 de desembre del 2023 al Palau Sant Jordi, i amb entrades numerades. Raphael va gravar 'Victoria' als mítics estudis Abey Road de Londres, un disc escrit i produït per Pablo López amb peces com 'De tanta gente', 'Para seguir en pie' y 'A punto de besarte', però no patiu que, segons s'ha anunciat, al concert sonaran també tots els clàssics.

Quant costen i quan surten a la venda les entrades?

Les entrades, que seran totes numerades, surten a la venda el dimarts 31 de gener a la web de The Project i costaran entre 40 i 100 euros.

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà