1. Clearence Bekker Bank I Sea Jazz Festival
  Clearence Bekker Bank I Sea Jazz Festival
 2. Anthus Quintet I Sea Jazz Festival
  Anthus Quintet I Sea Jazz Festival
 3. Elisabet Raspall, Belen Cabanes I Sea Jazz l'Estartit
  Elisabet Raspall, Belen Cabanes I Sea Jazz l'Estartit
 4. Las Karamba I Sea Jazz l'Estartit
  Las Karamba I Sea Jazz l'Estartit
 • Música
 • Passeig del Molinet

Sea Jazz Estartit 2024

El festival amb les Illes Medes de teló de fons celebra la novena edició del 24 al 28 de juliol amb llegendes del jazz, un espai per a joves i molt més

Time Out en col·laboració amb Sea Jazz Estartit
Publicitat

Time Out diu

El Sea Jazz Estartit 2024 és una oda al gènere en un enclavament que li fa honor: a la vora de la Costa Brava, amb l'espectacular litoral de les Illes Medes de rerefons. Enguany, té planejats 16 concerts i torna carregat amb caps de cartell llegendaris, el saxofonista Charles Lloyd, el pianista Chucho Valdés, el trompetista i pianista Arturo Sandoval, i d'altres molt destacats dins de l'univers jazzístic, com el superquintet Artemis o la saxofonista Lakecia Benjamín. Altres novetats? El canvi de nom per ressaltar la seva identitat marítima, l’ampliació del festival, que passa de 4 a 5 dies amb tots els concerts front al mar, i un espai de creació per a joves emergents del jazz que desembocarà en varis concerts gratuïts per al públic (el 24 de juliol). Les propostes també s’obren a la fusió amb altres estils, com amb un concert singular en el qual la pianista catalana Elisabet Raspall i l’intèrpret de castanyoles i ballarina Belén Cabanes presentaran el seu treball conjunt Jazztanyoles; una festa de fusió i diversitat amb el grup femení Las Karamba, oferint una barreja de sons que fusiona música de diverses procedències; o el grup de Chucho Valdés & Arturo Sandoval Reunion Band en un homenatge al llegat del jazz afrocubà. Si voleu saber més, consulteu la programació amb tots els concerts.

Com cada any, no faltarà una acurada zona de restauració amb barra de bar i ‘food trucks’ i una terrassa de cara al Mediterrani amb una de les vistes més boniques de les Illes Medes. Per vibrar al so del jazz davant del mar!

Detalls

Adreça
Passeig del Molinet
Passeig del Molinet, 15
L'Estartit
17258

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà