1. soundit barcelona 2023
    Foto: Alba Ruperez
  2. SOUNDIT Forum
    Foto: SOUNDIT
  3. soundit barcelona 2023
    Foto: Alba Ruperez
  • Música, Dance i electrònica

Soundit 2023

El Soundit obre temporada amb actuacions del març a maig entre el Parc del Fòrum i la Monumental

Jon Ibarz
Publicitat

Time Out diu

El festival de música electrònica Soundit ha anunciat les cinc dates i els artistes de la nova temporada: 11 i 25 de març, 15 d'abril i 6 i 20 de maig, tot dissabtes. Els concerts del març tindran lloc al Parc del Fòrum i la resta a l'antiga plaça de toros de la Monumental

Qui són els protagonistes del cartell del Soundit?

El pròxim 11 de març, el techno de SPFDJ inaugurarà la primera jornada del Soundit amb diversos vessants electrònics. La segona sessió serà de Blawan, conegut per l'essència salvatge underground i dels 90s i el B2B entre Neska Alexandre Laeddis tancarà el primer escenari. Al segon escenari es podrà trobar a l'australià DJ Boring, el house electrònic de Paquita Gordon, els vinils de GAZZI i a Spacer. Tot això només a la primera jornada.

Al llarg de les següents jornades i sessions, passaran per l'escenari Job Jobse, DJ reconegut internacionalment per treballar amb segells com Innervisions o Life and Death. L'alemanya Lena Willikens l'acompanyarà la segona jornada. I a la Monumental hi trobarem Bambounou, ORIANA, el nipó DJ NobuBrieela i molts més.

Quant val l'entrada al Soundit Barcelona 2023?

Les entrades de totes les dates ja estan a la venda i, pels més matiners, surt a 13,20 euros. Durant aquests dies, als trams de primera, segona i tercera tongada, les entrades valdran entre 15 i 23 euros.        

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.soundit.es/
Adreça
Preu
15 - 23 €
Horaris
14 a 22 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà