Suede by Dean Chalkley
Foto: Dean ChalkleySuede by Dean Chalkley press shoot
  • Música, Pop

Suede

Suede celebren els 25 anys de 'Coming up' interpretant el disc sencer a Razzmatazz, la mateixa sala on el van presentar el 1996

Borja Duñó
Publicitat

Time Out diu

El 2 de setembre de 1996, la sala Razzmatazz (aleshores Zeleste) va acollir la presentació del 'Coming up' de Suede, publicat el mateix any. Era el tercer disc del grup de Brett Anderson, que s'enfrontava al repte d'estar a l'altura del llistó que havia deixat 'Dog man star' (1994) tot i haver sofert la deserció de Bernard Butler, un guitarrista que en aquell moment semblava tan imprescindible per a Suede com Johnny Marr ho era per als Smiths.

El resultat va ser un altre disc icònic del britpop dels 90. Cançons com 'Trash', 'Beautiful ones' i 'Filmstar' certificaven que Anderson tenia reservades encara altes dosis d'inspiració i la banda va guanyar una bona colla de hits que mantenien la seva essència glam. Ara, més de 25 anys després, el grup torna a la mateixa sala per interpretar el disc de dalt a baix. Ho havien de fer abans de la pandèmia, però val més tard que mai.

El concert serà el 19 de maig del 2022 i les entrades surten a la venda el 9 de juliol a través de DICE a un preu de 40 euros més les despeses de distribució.

Detalls

Adreça
Preu
40 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà