1. Talarn Music Experience I Joan Llimiñana
    Talarn Music Experience I Joan Llimiñana
  2. Talarn Music Experience I Joan Llimiñana
    Talarn Music Experience I Joan Llimiñana
  • Música

Talarn Music Experience 2024

El pantà de Sant Antoni al Pallars acull una nova edició d´aquest festival, amb un cartell de luxe format per 13 artistes pop rock catalans

Publicitat

Time Out diu

El festival musical del Pallars per excel·lència torna un any més a Lo Quiosc, un espai natural impressionant que es converteix en escenari privilegiat, als peus dels Pirineus i a la riba del pantà de Sant Antoni. Durant quatre dies, del 18 al 21 de juliol, concentrarà una selecció d'artistes actuals que ho estan petant, com ara The Tyets, Guillem Gisbert, Els Catarres, Antònia Font o Figa Flawas. Quatre dies que prometen ser una experiència musical fascinant. 

I és que aquí radiquen, precisament, les dues singularitats d'aquest festival, que es fusionen a la perfecció. D'una banda, la trobada entre una natura bellíssima i verge –entre el pantà i el verd dels boscos. I, de l'altra, bona música de tall pop rock.Si el lloc ja és màgic de per sí, durant els quatre dies trobareu tot allò que necessiteu per gaudir encara més de la vida, com un racó gastronòmic per assaborir l'experiència amb tots els sentits. 

Us sumeu a les vibracions pop rock alternatives envoltats d'un entorn paradisíac? Aquí podeu comprar les entrades.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
talarnmusicexperience.com/es/#festival
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà