Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Talents Jazz a la Pedrera

  • Música, Jazz
Pablo Martin Trio
Foto: JamboreePablo Martin Trio
Publicitat

Time Out diu

El terrat de l'edifici de Gaudí acollirà concerts de jazz i música moderna del 2 de juny al 29 de juliol

El cicle cultural Talents Jazz a La Pedrera ofereix una experiència de música en directe del 2 de juny al 29 de juliol. Concretament, el terrat d'aquest edifici emblemàtic es convertirà en un escenari excepcional per una programació de jazz i música moderna del talent de Barcelona. Durant cada dijous i divendres d'aquests mesos, passaran pel terrat artistes com Víctor Carrascosa, Alba Alsina, Eddie Mejia Quartet, Pablo Martin Trio i molts altres. Les entrades tenen un preu de 38 euros i inclouen el concert, una visita i una copa de cava. 

La programació de juny compta amb la música en directe de Liceu Jazz Group els dies 16 i 17 de juny, d'Eddie Mejia Quartet el 23 de juny, de Frankie Ramos Sextet el 24 de juny i d'Eva Verde Quartet el 30 de juny. La cartellera de músics per al juliol està composta per Liceu Blam Collective l'1 de juliol, Jazz Sebastian Band els dies 7 i 8 de juliol, Ensemble x Berlin-Barcelona el 14 i 15 de juliol, Sara Terraza & The Black Sheep el 21 de juliol, Santi de la Rubia Quartet el 22 de juliol, Perico Sambet & Taller de Músics Ensemble el 28 de juliol i Pablo Martin Trio el dia 29 de juliol.

Talents Jazz a La Pedrera concentra a talents musicals, i col·labora estretament amb l'ecosistema cultural de la ciutat i amb institucions educatives de prestigi com el Conservatori del Liceu i el Taller de Músics. A més, l'experiència també apropa als espectadors el coneixement de l'obra de Gaudí, a través d'una visita lliure a les golfes de la Casa Milà. 

Escrit per
Ainhoa Echeverría

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà