Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

The Black Crowes

  • Música
The Black Crowes
Foto: The Black Crowes The Black Crowes
Publicitat

Time Out diu

Per fi arriba la llargament posposada gira de reunió dels germans Rich i Chris Robinson. Una gira que celebra els 30 anys del seu exitós debut 'Shake your money maker' (títol que es podria traduir com remena, remena, nena) amb tots els temes de l’àlbum (recordeu la versió del 'Hard to handle' de l’Otis Redding? I 'Jealous again'?) a més de la resta de hits de la seva trajectòria.   

No és gens estrany que celebren una efemèride tant rodona: 'Shake your money maker' es va publicar el 1990, i va marcar una època, en un moment en què el rock de guitarres donaria el seu darrer cop com a gènere de masses. D'una banda, van coincidir amb l'explosió del grunge i el rock alternatiu i el brit-pop. De l'altra, amb l'inici del declivi del glam-metal que manava a Los Angeles.

Del tot desvinculats d'aquests tres pols, els Crowes van clavar un orgullós cop de puny a la taula amb un disc que encara sona gloriós: rock del sud d'Estats Units d'arrel pantanosa i murs de guitarres càlides i cruixents, amb un regust de 'groove' soul i cançons tan inspirades que els allunyen del concepte de revival, i que encara avui sonen fresques. Tocaran tots els temes en el seu ordre vinílic, i de propina cauran alguns clàssics de collites posteriors. Després de tota una vida aprofundint en altres gèneres d'arrel americana (psicodèlia, hard-blues, funk-rock, country-folk...), serà curiós escoltar i ballar com la banda es torna a posar les seves primeres sabates.

Detalls

Adreça
Preu
56,50 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà