The Hellacopters + '77

Música, Rock i indie
The Hellacopters
The Hellacopters

Time Out diu

La banda sueca The Hellacopters, experts veterans en erudit rock garatger, fronterer amb el punk i el hard-rock, tornen als escenaris després de separar-se el 2008, en una sèrie de concerts exclusius com el que oferiran al Razzmatazz, on desplegaran el seu enèrgic directe.

The Hellacopters tenen un mèrit especial: a finals dels 90 i principis del 2000, quan semblava que el rock mainstream estava liderat per The Strokes i altres exemples de rock de guitarres 'fashionista', van tornar a l'escena musical –primer als petits clubs i després a les sales d'aforament mitjà–l'esperit del rock and roll d'alta energia, varietat Detroit. I van ser la punta de llança de la invasió del rock escandinau arreu del món. 

I no se'ls pot acusar de no haver evolucionat: des del seu primer disc 'Supershitty to the max' (1996) al darrer de cançons pròpies, 'Rock and roll is dead' (2005), han passat d'un punk de serra elèctrica i solos de guitarres 'gore' a incorporar elements de soul, power pop o fins i tot AOR a un cançoner ja ple de clàssics. Tornen amb el seu guitarrista original, Dregen, després de la malaurada mort de Robert Dahlqvist el 2017. Els telonegen els barcelonins 77', que van passar com qui diu de l'homenatge a Bon Scott a oferir una suculenta evocació de les maneres del rock dur setantes. 

Publicat

Detalls

També t'agradarà