Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Woody Allen & His New Orleans Jazz Band

  • Música, Jazz
Woody Allen
Foto: The Project Woody Allen
Publicitat

Time Out diu

Woody Allen inaugura la nova edició del Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona amb els dos únics concerts a l'Estat

Woody Allen torna a la ciutat de 'Vicky Cristina Barcelona' amb la seva New Orleans Jazz Band (que des de la mort el 2020 d'Eddy Davis lidera el pianista Conal Fowkes), per demostrar un cop més la seva passió pel jazz. De fet, Allan Stewart Konigsberg –aquest és el seu nom real– es va posar el nom artístic pel qual tots el coneixem en homenatge al clarinetista, saxofonista i director d'orquestra Woody Hermann. 

Concerts únics a Espanya

El cineasta, que està a punt de fer 88 anys, continua reivindicant el gust pel jazz clàssic damunt dels escenaris, en aquesta ocasió amb dos únics concerts a l'Estat espanyol (n'havia de ser un, però amb el primer gairebé exhaurit, l'organització ha decidit programar-ne un altre el dia abans). Seran els dies 18 i 19 de setembre al Teatre Tívoli, per inaugurar la nova edició del Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, la 55a, que compta amb artistes com Joshua Redman, Bebel Gilberto, Sergio Mendes, Ron Carter, Richard Bona, Michel Camilo, Andrea Motis, The Bad Plus, la Sant Andreu Jazz Band i Carles Benavent, entre molts d'altres. 

Aquesta és la New Orleans Jazz Band:

Woody Allen, clarinet
Conal Fowkes, piano i direcció musical
Simon Wettenhall, trompeta i direcció musical
Brian Nalepka, contrabaix
Kevin Dorn, bateria
Jerry Zigmont, trombó
Josh Dunn, banjo 

Les entrades per al segon concert de Woody Allen (el del dia 18) es posen a la venda el 6 de juliol a les 11 h només la web oficial del Festival de Jazz de Barcelona. Consulta la nostra llista de millors concerts de l'any a Barcelona i fes scroll per a més detalls. 

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Adreça
Preu
45-135 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà