Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Wozzeck' al Gran Teatre del Liceu

  • Música, Clàssica i òpera
  1. 'Wozzeck'
    Foto: Ruth Walz'Wozzeck'
  2. 'Wozzeck'
    Foto: Ruth Walz'Wozzeck'
  3. 'Wozzeck'
    Foto: Ruth Walz'Wozzeck'
Publicitat

Time Out diu

Gaudiu d'aquesta òpera social i moderna que és tota una metàfora sobre la condició humana

Si sempre heu tingut la curiositat per endinsar-vos en l'univers operístic i gaudir de la gran experiència que és trepitjar el Liceu, ara no ho podeu tenir més fàcil. Els dies 22, 25, 28 i 30 de maig, i 2 i 4 de juny arriba a l'escenari de La Rambla 'Wozzeck'.
Aquesta òpera és una clar exemple de la visió que el Liceu té del gènere en ple segle XXI: un gènere que no pot obviar problemàtiques socials sinó que, de fet, les puja a l'escenari.
Amb Josep Pons a la batuta, aquestes sis funcions seran excepcionals, ja que compten amb una posada en escena signada per l’artista plàstic sud-africà William Kentridge. Només cal fer un cop d'ull a les fotos per meravellar-se! Projeccions, dibuixos al carbonet, crítica des de l’absurd, escenaris centrats en Johannesburg: tots els elements porten la marca personal de Kentridge i estan pensants per subratllar la deshumanització creixent de la història i del seu personatge: en Wozzeck. Aquest soldat, que embogeix després d'un llarg procés d’alienació i queda apartat de la societat per haver tingut un fill fora del matrimoni, és una denúncia dels abusos del poder envers el proletariat.
Descobriu aquesta òpera carregada de missatges socials i polítics!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà