Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival Culturista 2023

  • Nens, Festivals
  1. Espai Culturista Sendak
    Foto: Espai Culturista SendakEspai Culturista Sendak
  2. Festival Culturista 2022
    Foto: El Culturista
  3. Festival Culturista 2022
    Foto: El CUlturista
Publicitat

Time Out diu

Dues jornades per practicar la cultura en família amb més d’una vintena de tallers, concerts, espectacles i un munt d’activitats.

Una nova edició del festival organitzat per la revista cultural infantil El Culturista aterra a la Nau Bostik durant el cap de setmana del 18 i 19 de novembre amb una gran varietat de tallers. Dues jornades per viure la cultura en família a l'antiga fàbrica del barri de la Sagrera, recuperada com a punt de trobada de creació artística i cultural. 

Aquesta edició l'entrada és gratuïta per a totes les edats. Les inscripcions prèvies als tallers tenen un preu de 3,5 euros i inclouen l'infant que hi participarà i l'adult que l'acompanyi. Amb l'accés lliure pots gaudir dels concerts i espectacles familiars que tindran lloc durant el festival: Joan Colomo el dissabte 18 a les 12.30 h i les Rombo el diumenge a les 15 h. Sherezade Bardají torna amb l’estrena de l’espectacle La biblioteca ambulant. El
circ també serà present amb Violetas, un cabaret de circ multidisciplinari de dones.

També hi ha tallers d'estampació, de doblatge en català, de música per a nadons, excavacions en miniatura, de creació del teu segell medieval, de circ i molts d'altres per a totes les edats. Pels més petits (0 a 3 anys), el festival disposa d'un espai de joc lliure amb joguines per activar l'estimulació sensorial.

Una de les novetats més importants d'aquest any és la col·laboració del festival amb l’espai literari Petit Oasi: llibres i natura. Un racó per observar, fullejar, llegir i escoltar, amb una selecció de llibres relacionats amb la natura. Un any més tindran també la col·laboració amb la Llibreria Sendak, amb qui ofereixen una tria de llibres i joguines al bell mig de la Bostik durant el cap de setmana.

Van Van torna a encarregar-se de la proposta gastronòmica de la mà de Nacarar, prepararan al migdia dues megapaelles populars: una de verdures i una altra de galta de porc ibèric. Totes dues per llepar-se’n els dits!

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
festivalculturista.cat/
Adreça
Horaris
11 h a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà