Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Món Llibre 2022

  • Nens, Activitats amb llibres
Mirador CCCB
Foto: Adrià Goula
Publicitat

Time Out diu

Serà la 17a edició del festival literari infantil, que se celebrarà en quatre espais de la ciutat

El festival literari Món Llibre acull el 2 i 3 d'abril les novetats editorials infantils i programa tot un seguit d'activitats infantils gratuïtes: el 2 d'abril en dues sessions, a les 11 i a les 16 h, faran l'activitat 'T’agradaria ser escriptor/a? Un poema en una màquina d’escriure antiga', per viure l'experiència d'escriure amb una màquina d'escriure, desconeguda per les noves generacions. El 2 i 3 d'abril de les 16 a les 19 h, al CCCB, hi faran 'Casa! Fes d'arquitecte amb l'ajuda dels llibres', entre moltes més activitats programades a la web. 

Enguany, el festival convida una desena d'il·lustradors i autores com a protagonistes d'una sèrie d'entrevistes -d'entre 30 i 40 minuts cadascuna-, on presentaran els seus llibres i parlaran de la seva vida. L'escenografia, que imita un plató de televisió, compta a més amb projeccions vinculades a cada entrevistat. Una activitat perquè els joves lectors coneguin als escriptors i il·lustradors. Hi assisteixen Joaquim Carbó, fundador de Cavall Fort i autor infantil i juvenil; Liliana Fortuny i Jaume Copons, autors de les sèries 'L'Agus i els monstres' i 'Bitmax & Co'; i Luisa Vera, il·lustradora i autora del cartell del festival, entre altres noms destacats del programa. 

Com els darrers anys, el festival se celebra a quatre espais reconeguts de la ciutat: el CCCB, la plaça Joan Coromines, la biblioteca de Nou Barris i la biblioteca Poblenou-Manuel Arranz, on els autors contemporanis seran els protagonistes d'aquesta edició.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.barcelona.cat/monllibre/ca/
Adreça
Preu
Gratis
Horaris
11 - 19.30 h
Publicitat
També t'agradarà