Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

10 comerços de luxe obren portes al vespre pel Turó Park Open Night

L'esdeveniment, que tindrà lloc el 22 de juny de 18 a 21 h, és la cloenda del Barcelona Design Week

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El mes de juny va arribar carregat de nombroses activitats de la mà de la Barcelona Design Week, el festival que aposta per apropar el món del disseny a la ciutadania. Com tot el que és bo, però, ara s’apropa el  final. El dimecres 22 de juny se celebra l'acte de cloenda: el Turó Park Open Night.

L’esdeveniment brindarà l'oportunitat a tot aquell que s’apropi fins a la zona del parc del Turó fer un recorregut pels comerços de luxe que participen en l’acte. Els carrers que envolten el parc conformen un espai singular amb un gran nombre de botigues i galeries de mobiliari, complements de llar i objectes d’art, per això val la pena passejar-s'hi i donar un cop d’ull. 

El Turó Park Open Night començarà a partir de les 18 i acabarà a les 21 h. Els comerços que hi participaran seran: la floristeria amb més de 60 anys d’experiència, Zinna Flors; els showrooms de mobiliari de disseny Molteni&c. Dada i Luizo, aquest últim presentarà a Dj Nuget i oferirà un servei de barra de gintònics i whisky lights; la immobiliària Max Ricart Luxury Properties; les botigues Boffi | De Padova i Casamitjana, on gaudireu d’una copa de benvinguda; la botiga multimarca de luxe Jofré; l’empresa de mobiliari, il·luminació i accessoris, Tresserra Collection; la firma danesa Vipp, que farà un sorteig del seu producte estrella (una paperera de pedal) entre tots aquells que visitin la seva botiga; i l’espai dedicat al disseny de Francesc Rifé, RI House, on podreu visitar també la instal·lació floral creada per al Turó Park Open Night. 

NO T'HO PERDIS: Les millors idees per celebrar Sant Joan a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat